Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......potpuno mi je jasno zbog čega je protiv gradonačelnik srbin......ali mi nije jasno kakav obraz ima ovaj predsjednik općinskog vijeća musliman......e pa nagradite ga kada na jesen dođe po vaše glasove...........
Fasizam je rijec koja najbolje odgovara stanju u Prijedoru
Realno ljudski gledano u Prijedoru je pocinjen veci genocid nego u Srebrenici,jer u pitanju su djeca..A postojala su i tri logora na podrucju Prijedora koji se mogu mjeriti sa Dahauom..
Zivim u Bos.Novom tu su mi pradjedovi zivjeli i nisam za vrijeme rata nikud isao iz bejha..U Prijedoru nisam bio sigurno pet godina iako je 20 min. voznje do tog grada,koji je toliko mracan i pun ubica djece i nevinih mislim vise nego u cijeloj bejha..102 ubijene djece eeej..
naravno da ne zeli jer je vlast i ubila tu djecu.
Boga mi vi Srbi kao da zelite da vas netko satre i napenali iza Drine