Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tm 87 BL ako nije problem nabroj te pro snage i objasni kako da formiraju vlast hahahahahaha
Treba vas zatvoriti u jednu sobu, bez hrane bez vode bez WC-a i ne pustiti van sve dok se ne dogovorite. MA dogovorili bi se vi za 1 sat. Koji april koji bakraci. Lako je vas natjerati da se dogovorite, samo narod posten.
Najači je SDP nema ništa od dogovora Karadžić - Boban - Abdić pardon mislio sam Dodik - Čović - Radončić......nema predaje samo naprijed SDP tj PRO Bosanski Blok
i da dodam, vi iz RS-a ste uzeli hrvatima mjesto predsjedavajuceg, jers ste prekinuli taj nepisani redoslijed. a sad nesto pametujete da uzmete SDP-ovo pravo na predsjedavajuceg VM.
SDP nesmije popustiti Mati Bobanu ( Draganu Čoviću),držite se principa,a on može da prijeti završit će kao i Jelavić.
pa kako je onda bio spiric poslije terzica, kada je prije terzica bio onaj kreten spasoje tusevljak.