Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvedite akcize i na sjedenje na kafama, hodanje gradom, voznju bicikla, posjedovanje kucnog ljubimca, gledanje i citanje stvari na internetu, disanje, spavanje...
dogodine uvode i akcizu na zivot, bagra je to
Odlican potez. Akcize dignuti na alkoholna pica i cigarete, gazirana pica, cipseve, preradjenu industrijsku hranu. Osloboditi poreza domace proizvodjace do odredjene kvote proizvodnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Uvedite akcize na pusenje kite. Popusite mi svi iz UIO. Ja castim!
Ima to i kod nas. Trenutno je 10pf, a iće na 25pf po litri. A to je 25 maraka po hektolitru.
Treba vracat MMF i sebi place davat klosari jedni !
Ovi kriminalci na vlasti , TROTOČKAŠKA OSOVINA ZLA, ( ČETVRTOG SU ELIMINISALI, ČAMI U ZATVORU) ĆE UVODITI NAMETE NA SVE I SVAŠTA SVE DOK NAROD NE IZAĐE NA ULICE, upadne u parlamente i kabinete, oduzme skupocjena vozila, kuće, vile , tornjeve i smjesti ih kod Fahre, da sačekaju svoj sudnji dn! Bez prave revolucije u ovoj lijepoj zemlji mira neće biti nikad. Svu mržnju kroje lopovi koji pokušavaju spasiti sebe i svoje hajduke. Tužioci primječujete li ovo? Dali vi selektirate po partijskoj pripadn.
Tako treba,gazirana pica su ubice a vjestacki seceri droga !
hahaha VLAST BBRINE??? LJUDI, JAVNO GOVORIM GDE GOD STIGNEM DA ME SRAMOTA ŠTO ŽIVIM U OVOM GRADU. ŠTA SU OD NJEGA NAPRAVILI PA TO PRELAZI SVE MOGUĆE GRANICE. JEDNOSTAVNO NISI KADAR ULICOM PROĆI JER NA SVAKIH 10 METARA SA JEDNE ILI DRUGE STRANE ULICE OD HIGIJENSKOG ZAVODA DO BAŠČARŠIJE ČUČE RAZNORAZNI PROSJACI, A DA NE GOVORIM O ONIM ,,MODERNIM PROSJACIMA,, KOJI URLAJU NA KATEDRALI KAKO SE TOBOŽE SAKUPLJA NOVAC ZA LIJEČENJE standardno- godinama NEKOG DJETETA. DOKLEEEEE?
bas me briga....pijem samo vino i rakiju....do sad sam pio i pivo...
HAHAHA Blago nama sa ovakvom vlascu sto brine o nama!! Kad vec brinu o nasem zdravlju, hoce li mozda pobrinuti se i za ove kompanije i privatna preduzeca sto ne prijavljuju radnike i samim tim nemaju zdravstveno osiguranje, a medju najvecim je Sirbegovic.
slikano u Metropolisu SCC :D
Samo da nam ne stave akcize na alkohol. Fakat se u ovoj zemlji ne moze zivit trijezan. Raja moze zivit od vazduha dok nas Bakir hrani mrznjom.
Pa dobro daj da se organizujemo i povedemo narod ka boljem. Dokle cemo trpiti sve ovo.
to je jedino rijesenje
ovo je Fadilovo maslo.... vidio narod pije gazirano ... znaci ima se
Oporezovat prazne arapske nebodere, imovinu političara u insotranstvu, bakovne račune, luksuzne čovićeve mercedese sa 90% poreza pa nek se političari vozaju poršeima ako će ih plaćat iz vlastita džepa.
Koka kola, marlboro, suzuki diskoteke, gitare, buzuki..
Samo da porucim gospodi lopovima i pljackasima ja ako budem gladan ni vi necete biti sretni.