Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neplanska gradnja vikendica je cool i u skladu sa prirodom? Na planinama svake godine sve manje kamena i šume a sve više betona i "eko vikendica"... Licemjerno uništavamo sve lijepo što imamo...
Bravo za komentar. Uvjek se neko nađe da ucjenjuje, da bi se onda prodao.
Sto se bune vjetrenjace su skroz ok..da nevaljaju nebi holandezi to stavljali kod sebe a vece su od nas peke
Druze nece vjetrenjace biti na zgradi pa da nekome smeta.Na Paljeniku recimo nema nikoga i kome moze to smetat de mi reci.Mozda jedino nekim hejterima da ali razumnom covjeku i ne bas.Vjetrenjace se planiraju i na Kupresu raditi pa jel se iko bunio? Ovo ostalo se slazem da nama kao nama netreba struja i znam da Srbija ima oko 2 milijarde duga za struju i davno sam rekao kad Vucic pruzi ruku treba mu dodat racun za struju.
Nu sad,ni vjetrenjace nevaljaju,nemera nam bog ugodit.jebbem i prirodnjake i njihova drustva.
Moramo i mi prosvjedovat da nam ih vise naprave u podvelezju...
protesti za dizanje cijene
Bolje im je da ulazu u solarnu energiju. Jeftinija za odrzavati, a imaju veci i bolji efekat i ne ugrozavaju prirodno okruzenje koliko ugrozavaju vjetrenjace.
uh što mrzim lovce. većih štetočina u šumi nema.
e cuj protestvuju zbog vjetrenjaca e jesmo naopaki u PM...
Pa vala... nemam druge rijči za ove ljude nego redundantna protoplazma. Izrodi evolucije mozga. Ali pazi ovo. Smiju na vjetrenjače (0, ali 0% štete atmosferi), ali ne smiju stisnuti pa protestovati ispred termoelektrane neke. Recimo u Zenici. Ama ovi su apsolutno najnizi mentalni sklopovi koje sam ja u svom zivotu imao priliku posmatrati...
Lovci??? Đubrad isfrustrirana protiv. Mrš stoko.
Pq vjetrenjace su cista energija,ja ne kontam sto se ovi levati bune.
Šta bi tek Tuzlaci trebali da rade?