Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kačavenda je bio kreten u svakom pogledu. Hrizostom je, prema onome što je dosad radio i govorio, bio malne sušta suprotnost. Pročitajte malo njegove izjave unazad 10 godina i biće vam jasno o čemu govorim. Samo da se ne prohelaći :)
Napokon... !!! Kačavenda je bio persona-non-grata u Tuzli te se zbog toga ignorisao svaki njegov dolazak i bilo šta povezano sa njim. Napokon i Tuzla i srpski vjernici imaju pravog episkopa, vrijednog pažnje.
Bog je na nebu, a komšija na zemlji kaže. E kako ovi paze komšije moglo bi ih nestat.
Pogrešno je pisati vladika, jer su vladike oni koji imaju vlast i političku i duhovnu, što i sama riječ govori, npr. Njegoš u Crnoj Gori. Gore navedeni ima titulu episkop i tako i treba da se piše.
vasilije KACHAVENDA FTW