Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo vas svak\', ima li išta u ovoj zemlji a da se mi ne gložimo k\'o psi i mačke. Ljudi, idu lokalni izbori, pa birajte one koji stvarno nešto znaju, hebe vas se da li su crveni, žuti, zeleni. Kako stvari stoje, ja ću glasati za zelenog, jer mi je bolji od ovog kojeg nude crveni. Ali da sam u Tuzli, glasao bih za Imamovića. Tuzlak, nije čudo što Imamovića centrala SDP-a gura u stranu, jednostavno, previše je pametan i dobar. A takve u ovoj zemlji niko ne voli!
Drogba, mars u Libiju ili Sudan pa tamo pravi dzamahiriju, bice i Bistrik crven masala, samo sacekaj listopad ehehehehehe
ma kakav zlatko....pizda najveca...SDP i propada zbog njega...Neda Bogicevicu nista u SDP-u , jer je svejstan da bi ga za 2 godine skinuo sa mjesta prvog covjeka SDP-a...sve u svemu ja glasam za SDU...
Je li to onaj Zlatko sto kad je Alija Izetbegovic i kcerka mu bili zarobljeni na aerodromu , srpski oficir ga odmah pustio, konta nas je, mislim isto komunist? Je li to onaj zlatko sto je izaso iz politickih muda Kecmanovica i drugih cetnika koji su kasnije pobjegli ko vagine iz BiH? Je li to onaj zlatko koji nema hrvata u stranci? Je li to onaj zlatko gdje sda ima vise hrvata u stranci nego sdp?
\"Amerika i Engleska bice zemlja proleterska\" Ha! Ma vi crvendaci ste cudo! \"Skoci Reks i spasi Marsala\". E bolan, crveni, pa vi ste u k....Pusti velike rijeci...Ne spominji Mlade muslimane oni su velicina i zrtve su vaseg terorskog rezima u kojem su milioni stradali, komunizam je univerzalno prepoznat kao najvece zlo u ljudskoj historiji ma ustase su za vas humanisti...
Maksus selam iz najnormalnijeg grada u BiH, srcu bosanstva evo već punih 18.godina a ustaše i mladomuslimanski elementi kažu \'\' od 1943-e\'\'. Al nema veze, narod i vrijeme su najbolje sudije! I Stari grad će biti crven od 5.oktobra budući da je Resić napravio sasvim logičan potez vrativši se u SDPBiH!
Vi iz crvenog grada najbolje da se iselite na Kubu posto su vam srbocetnici okrenuli ledja. A Zlaja i Hilmo mogu da zamijene El Commadantea. Selam sa Bistrika, srca bosnjastva!
Drogba, vidi se da ti je Radončićeva zločinačka banda isprala mozak ako imaš, ali strpi se do 5.oktobra 2008. kad SDP zgazi i pregazi nacionalističke i banditske gnjide Silajdžića, Izetbegovića i Dodika!!!
SDP ili drugim rjecima, Zlajina i Hilmina banda crvena! Ne bi davno kad Zlaja bi na vlasti pa se na hanuminoj radnji miloni nadjose...E Zlaja, sljedbenice copavog marshala...