Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada darovala porodilje? Kome ih je darovala? Valjda je darovala porodiljama.
vijecito kukaju kako se ne radzaju dijeci,,, a kako ce se radzat sirotinja ljudi prehrnjuju jedva sami sebe sebi mogu rec da nemaju danas jesti,,a kako objasniti bebcetu da danas nema mlijeka,, DA SE VISE DRZAVA ANGAZUJE na isplatama novorodzencadi i da se taj minimalni dijeciji dohodak poveca u visini koliko zaista jednoj bebi treba ,, bila bi bolja situacija i natalitet,, ZATO NEK NE KUKAJU KAKO JE NATALITET NIZAK od cega,,kako dijete prehraniti i izvest na pravi put,, od vazduha sigurno ne ,,najlakse je roditi ...... a sta dalje ,, dijete patiti ,,drzava obecavati --lagati
hm, da se ima para na bacanje - uredu ali ovako kad ima stvarno presiromasnih, bolje da su dali pare tim mamama koje su mozda polugladne dosle na porod ! Ako je takva rodila i 1.1. i njoj naravno. . ovako radi price i mahale, dati dobrostojecim mamama naknadu, nema smisla. . povod se uvijek moze naci. .