Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba uvesti zakon po kojem je dozvoljeno raditi 2 ili više poslova ali nije moguće primati više od jedne plate....jer nije moguće da jedan čovjek radi više poslova dovoljno kvalitetno, a većina njih ima više poslova.
E hajd da sada vidimo ko će se boriti za poziciju direktora :)
Dajte ljudi, nemojmo biti škrti. Platimo ljudima koliko im treba...
Cudno je sto je naziv ovog prijedloga bio "Sky Is the Limit "... :) ; )
Vlada USK = Kriminalci koji duguju 2 plate, 6 toplih obroka, čiji šef "Vlada FBIH" u ime BH Telecoma istim tim radnicima redovno ispostavlja račune i nakon 2 neplaćena isključuje. Ironija zar ne... ISKLJUČIĆU TI TELEFON, A NEDAM TI 2 PLATE.
hm.. a ostala primanja?