Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aljoša Čampara, inače dezerter, je ministar policije kojem je trista ljudi, bez petarde u džepu pod opravdanu opsadu stavilo dva miliona ljudi. On će također biti odgovoran za našu sigurnost kad Dragan Čović i Milorad Dodik sa militarizovanom policijom i paravojskama krenu u belaj.
@AsimSarajlic Puno citas Avaz i sta Franjo pise. A jos nisi shvatio koliko je Franjo i Avaz bolesno opsjednuti SDA Bakirom Camparom Zvizdicem..
@kivra Evo .. ako si ti u pravu , a ja nisam , reci šta sam gore pogrešno napisao , šta nije istina
Sarajevo je prodato za srebrenicu. Danasnji sarajevski borci i udruzenja su dobro uhljebljena i najvise dobijaju para zato se i ne zale ! ne ocekujte pomoc od sarajlija koji su drzava u drzavi..nepravda velika godinama se cini prema tuzlacima !
@Loin, Tuzla je za vas hram i uzor po svemu pizdice jedne...govorim ti ovo kao musliman...
Mnogo sposoban lik. Baš će da riješi problem. Da nije tužno bilo bi smiješno.
Ovi što pišu kako tamo na raskrsnicama nema pravih boraca, neka mole boga što ih nema. Kad istinski borci iziđu, kad im ghovna do grla dođu neće se zgrade paliti, nego će se uhljubi iz zgrada izvlačiti i usranim maljem zatući. Neće dobro proći ni političari, ni policajci koji ih budu branili, ni službenici koji se tamo zateknu, ni sudije i tužioci koji štite lopovluk i poniženje ovog naroda. U ljudima se kupi gnjev, kad jednom eksplodira neka nam je bog na pomoći.
Kukicu, prestani kupovati drva
SKANDAL U NEUMU Aljoša Čampara vrijeđao i fizički nasrnuo na Josipa Butigana pa mu „sredio“ kaznu od 400 KM?!/Ja sam licno i cula da je naredio policijI i silu da primijene na borce.Sto se Fahre i SDA tice ja sam pitala neki dan u cemu je problem ,niko nece da odgovori.Ja sam licno uocila da je Fahro iza rata izgradio nesh a ovi srusise MOLIM SVE DA ME DEMANTUJU jer meni je svejedno ja sam simpatizer NS
OSIM NOVALICA I BUKVAROVICA NEK DOĐE I SKAKA I NEK PODJELI POSTUMNE NAGRADE OVOJ DVOJICI SA SKAKOM DO POBJEDE NAD STJEPANIMA 😂😂😂
"ni jedan zahtjev nije iznesen prema vladi tk"?!.možda,ali je blokiran glavni grad tk.ova bh politika doživljava neviđene deformacije!
Ima li TRNOKOPA nenadleznog ministra....
ovi poručuju blokiranim građanima:"nismo nadležni,obratite se vladi federacije". očigledno prepucavanje preko građana.ovde ne blokiraju narod borci,nego vlada tk.
ne mogu doc kad su im blokirani putevi...
1000% sam uz borce i ove njihove zahtjeve Nadam se da će se konačno stati u kraj lopovluku i da će napokon doći pravda
@click me Sta to borci traze? i ko ih krade? Mozes malo da nam pojasnis taj "lopovluk"?
@kivra. Nemoze ni skontat sta ga pitas a ne odgovorit...to su mu napisali i on hud ponavlja...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
niste izgradili sistem osim sitema "ima li mene tu". svi bježite od nadležnosti i odgovornosti.za očekivati je da demonstrante ubrzo predvode bakir,dragan i dodik.
šta je ovo?i vlada kantona se priključila protestima?
Poznajete li vi neku boračku organizaciju koja je radila za moju SDA tako što im je skupljala glasove i lijepila plakate? I ja isto
@AsimSarajlić Znam! Sve su takve, zato ih ima 1600 komada. Kada se plakati poljepe, a izbori osvoje, onda idu nepovratne pomoći i borački krediti. Znaš li ti da ima "boraca" koji su od rata na ovamo po 200 hiljada marioli dobili, znaš li da je tih 0,5 % i uvijek su isti, onih 99,5 % nikad ništa dobili nisu. A kad se navode podaci silni milioni su dati borcima i jesu ali SDA podobnicima.
Dosli bi oni, al ne mogu, blokirana petlja na Sickom 😊