Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo nova vlast, dosta je bilo i ovih što su uzrokovali onakve proteste..., hajmo novi da vas vidimo, imate 100 dana a poslije... jao mama boli bub, odmah moraju krenuti u zapošljavanje investiranje u privredu, nema više auto, bencin, nema više parkink, seljoberi popravka starih rentabilnih pogona i izgradnja novih tvornica. Amerikanci, odnosno njihovi ekonomski eksperti tvrde da je za tvornicu u BiH koja može zaposliti 500 radnika, da pri tom bude rentabilna, dovoljan kapital od jednog milijuna KM. Idemo dalje...
Realno,ova Vlada nije ni mogla nista spektakularno uraditi,sto zbog kratkog vremena vladovanja,sto zbog ostavljenih aferima od proslih ubleha.Svako ziv zna da od pokretanja Dite i ostalih kompanija nema nista.Ne znam nikoga iz ovog saziva,niti tvrdim da su neki eksperti,ali realno uskoro ce se formirati izborna volja gradjana,pa onda...kad je bal,nek je maskembal :-).