Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj hajvan nezna kako drugacije da skrene paznju sa ekonomske propasti u koju je doveo rs pa sada hoce neke referendume.moglo bi ga to skupo kostat jer sada vise nebi bila 95-a,sada bi bilo sve ili nista.
To ste cobani podrzali svoj kraj a mozda i kraj te vase nakaradno genocidne tvorevine......zivi bili pa vidjeli !!!!! Nije vam jos dugo ostalo.......SIKTER !!!!!!
tuta slazem se... morali su htjeli ili ne..
podrzali bi u sumskoj i da im se svima direktno u facu popisa. Nesmiju zucnuti, kao sto jednostavni vojnici Arkanu nisu smjeli. Vodja je bog. Najgori je glup narod, nista opasnije od tog nema, kao sto smo vidjeli u proslosti..
rs=genocitet tor krvoloka...
Koja vlada tkz. rs, ma to je proslost, nema nikakve rs!
i ovdje se opet hrvati majoriziraju kao da ne postoje u tom entitetu.