Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im cast. Dok im entitet propada ko Grcka, zdravstvo nikad u gorem rasulu, oni izdvajaju za pomoc ratnim zlocincima.. Pa ovo je ludnica od drzave!
*entiteta...
U zadnjoj recenici sam objedinila oba entiteta u ludnicu od drzave ;)
predizborna kampanja.
Pitam se sa kojim je je ljudima iz Federacije Dodik u talu?
zalosno.za nepovjerovat sta se sve radi.jebo vise ovu drzavu.nek ide u k.... i ona i sve.kad od nje prave sta hoce a svi sute i pametuju.pa dignite se svi i smjenite govna.hoce rs eto im ga nek jebu mater ovako zive od budjeta BiH i rade sta hoce.nek se ocjepe i financiraju sami.pa da vidimo kako ce i sta ce.zive na racun drzave a vode se jao entitet.guse sve oko sebe..pa i nas sto nismo tu sto samo citamo a nasi najmiliju su tamo i pate...
sto im naprave s.o.s. telefon?poziv 5km!mislim svi su puni para u rs_u
Ali pazi sad ovo...muslimani kojima su ti ratni zlocinci pobili najmilije se sad vrate tamo i placaju porez republici srpskoj i pune njihov budzet iz kojeg se finansira odbrana tih istih zlocinaca koji su ubijali njihovu rodbinu...OVO NEMA NIGDJE!!!S K A N D A L O Z N O ! ! !Ove nase politicare sve treba poubijati,oni su za sve krivi,oni su ovo dozvolili.
TO,TO,NEKA NEKA,SAMO NEKA RADE STA HOCE,A MI SMO B.ALIJE PREDSJEDNIKA ALIJEE JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nagrada za one koji su ubijali i protjerivali nesrpski narod iz tzv rs. Sada od onog jadnog i napacenog nesrpskog naroda u rs-u treba uzeti novac i dati ga onima sto su taj isti narod ubijali i protjerivali. Tuzno zalosno ali istinito. Narod suti i trpi. Izgleda da im je dobro.
Aferim ucit cete u raj ccc ;)
pa vi kupujte srpske proizvode..od tih istih poreza se daju pare ovim zlocincima..
Uzimaju nama nasi "dragi presjednici" milione jer im mi to dopustamo nazalost :(
E ovakve vijesti kada pročitam odmah padnem u depresiju. I kako da ova država napreduje, ma nema šanse.
Ja sam sretan kad vidim ovakve vijesti. To znaci da Dodik i ekipa nemaju nista da ponude svojim biracima i moraju da posezu za ovakvim debilnim odlukama. Definitivan poraz SNSD-a nista vise. Klasicna demagogija!
Bas me zanima kakav bi stav bio svih svjetskih zemalja da je Njemacka davala donacije za pomoc svojim optuzenim drzavljanima u Nirnbergu.
naslov bi trebao biti "u borbi protiv recesije"
Kad ce "masa" shvatiti da oni bacaju novac Federalnih i RS radnika? Dotad.. nastavimo da pasemo...
Koja nelogicnost, penzioner penziju 66KM a oni pomazu zlocince. Kako mogu vise da trpe, zar ne vide?? il je njima bitno samo da ih prca Dodik kao i kacavenda..a sto propadaju ne bitno.
Pare za heroje koje je sokolio Kačavenda