Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sin od Cosica razbije auto od drzave unisti pola grada i naravno sve se zataska jer je korumpiran sa svih strana
Očekujemo rješavanje slučaja Dženan Memić koji je po svemu sudeći ostao neriješen zbog komesara Ćosića, a protiv kojeg je zbog istog slučaja pokrenut disciplinski postupak!!!
Dinooo, spaval' se mirno? Blago tebi, na ulicama nije tako.
Licemjerni Konakovic preuzeo je pred kamerama odgovornost citiram ga ZA SVE sto se u ovom kantonu desava od momenta kada je preuzeo vlast .Sada se krije iza drugih .Podnesi ostavku ljigo jedan ljigavi u svakoj drzavi to se podrazumjeva .Prvi covjek podnosi ostavku iz moralnih razloga .Ministar i komesar takođe trebaju biti smjenjeni ali ne mogu oni sami a da glavni i odgovorni ne odgovara -OSTAVKA !
Imam osjećaj da će večeras biti dosta napeta situacija u vrijeme održavanja Radončićevog koncerta na Zetri. Neko će iskoristiti ovo haotično stanje u Sarajevu i državi da napravi golem belaj. Živi bili pa vidjeli.
tzv. lijevičari u BiH su odveć pijani da bi promjenili bilo šta, još ako je rodila jabuka i šljiva ihiiiiii neće se otrijezniti do 2020- te hahahahahaaa
Ovaj cojk na slici. Zbog njega i njegovih najblizih duznosnika su ukradena mnoga auta u Sarajevu, otimacine, razbojnistva, nedostatak racija vikendom i radnim danima po noci itd. Smjena odmah.
Druze komesare razguli..
Koja dvolicna igra... Vlada trazi smjenu ministra...pa stvarno dvolicno... I predvidljivo...
Ne samo smjenu nego krivično gonjenje. Samo će ga skloniti na pola godine dok se ne zaboravi slučaj i eto njega opet. Stalno se isti vrte po funkcijama
pa zar je moguce da nece sam da ode? zar ne vidi da je sigurnosna sotuacija katastrofalana. sam treba da da otkaz koji mu je q?!!! isto vazi i za reisovog zeta mulabdica. daj otkaz sta si se ustolicio. shatto on ofjednom sbb kadar za kinistra a drugi clanovi koji su kvalitetniji ne mogu jer nisu zetovi od reisa.
Šat je pichkurine jedne, SDA pala u svim gradovima, pa i u Srebrenici u Stocu, a u Sarajevu uvalila 200 000 falisfikovanih glasača JER NIJE MOGLA VIŠE NIGDJE DRUGO !! Šta čekate u Sarajevu, orden sa zelenom lentom i podvezicom Sebije Izetbegović ! , kao njen posljedn ji branitelj ?
Očekujemo 2018. konačno oslobađanje od Bakirove hobotnice
Od sudova Vlada KS traži izricanje strožijih kazni kao i prestanak pravne prakse u kojoj se izriču presude koje nisu adekvatne počinjenim krivičnim djelima. Vlada Kantona Sarajevo sugeriše Visokom sudskom i tužilačkom vijeću BiH da razmotri zakonom propisane mjere sa ciljem unapređenja efikasnosti rada tužilačkih i pravosudnih institucija u Kantonu Sarajevo. Eto to su ta kljucna pitanja.
Smjene masovne u policiji...I Vahida i mnoge druge...Jer to je truhlo do srži....Tu niko nema regularno zaposlen...
Dino podnesi ostavku...u svim normalnim drzavama premijer bi to uradio...zar te nije stid.
@idemodalje32 Ne mere ovaj nered Chuck Norris popraviti a ne Dino.
@idemodalje32 Ne mere ovaj nered Chuck Norris popraviti a ne Dino.