Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
16 miliona KM za kilometar žičare ? Pa 16 miliona KM košta nam kilometar AUTOPUTA NA NAJZAHTJEVNIJEM DIJELU -vijadukt-tunel !! Ova banda Bakir-Denis je stvarno NEZASITNA u svojim pljačkama i zavaljivanju u kredite !
Dosad je na Bjeđšnici SDA pokrala državne šume za 160 miliona KM pa to pretvorila u nebodere. predlažemo i međunarodno prvenstvo u preskaknju panjeva i zakonskih propisa !! Uz obilan kredit ! KAnton je za sada svega 220 miliona u dugovima !
O šestosjedu na Bjelašnici pričaju već 10 godina, svake godine govore "100% pravi se na proljeće", a nikad ništa, dok na Jahorini imaju već 3 šestosjeda, ali zato znaju povećati cijene dok punuda ostaje ista kao prošlogodišnja. O novim stazama ne treba ni govoriti, ova ih generacija neće dočekati.
Kasne 10 godina:(
ko gradi pet hotela na Babin Dolu? Zna li se?Žutin nevjurujem. On i njegova bnda su zaduženi da prvo uništi grad Sarajevo? Da se Šćepo nije bacio na posao?
to ste trebali uraditi 97 me
Hajde loklani hejeri kopirajte mi par zgrada sa Bjelasnice pa da ih uporedimo sa Alipašinom. Ili dajte neki evropski ski centar da vidimo kakve on zgrade ima u podnozju. Bjelasnica jedna nema divlje gradnje, da zakopa vikendicu gdje ko hoce. I jedna planina u BiH gdje zona skijalista nije ugrozena bilo kakvog gradnjom. To sto KS ne ulaze u infrastrukturu na Bjelasnici, i sto onim gore gazuje nesposobni ZOI u vlasnistvu jos nesposobnijeg KS je drugi par opanaka.
Asfaltirajte ulicu od Hadzića prema igmanu i bjelašnici uhljupi!! To bi vam trebao biti prioritet i to bi uvelike doprinijelo turizmu..
MALO PORADITE I NA STAZAMA,PROSIRITE MALO,POBOLJSAJTE USLOVE,MALO SNIZITE CIJENU PA DA I KOMSIJE DODJU IZ HR I SRB A NE SAMO NASI DJIKANI...SAMO CU OVO RECI DA JE HRVATIMA JEFTINIJE OTICI U AUSTRIJU NA SKIJANJE NEGO U BOSNU,NA BJELASNICU I JAHORINU...A TO SE NE MOZE POREDITI SA STAZAMA U AUSTRIJI...ALI GLADNE OCI HOCE JOS...DABOGDA NAM SNIJEG NE PAO 5 GODINA DA SE MALO NAPATITE.SMECARI LOPOVSKI
Bjelasnica i izgradnja hahahahahahaha
Neka vas tako , nek vi balije samo znate kafane i hotele pravit a nek narod ceka i po 2h na zicu.
Neka vas tako , nek vi balije samo znate kafane i hotele pravit a nek narod ceka i po 2h na zicu.