Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest im Tito ostavio i danas prodaju... Dajte malo dto je Alija pravio prodajite
Je li ti radis gdje? Pa covjece 24 h na dan pises komentare na Klixu. Koji Qu**c????????????
Na budzetu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hotel Igman neperspektivna imovina? Nasi piljari samo rsprodaju sve sto mogu i stignu
25 godina stoji uništen hotel. Znaci ni marke nije donio. Para nema za sanaciju, da je bilo do sad bi sanirali. Jedini gdje se mogu izvuci oare je da se proda devastiran objekat. Medjutim ti ga nebi prodavao... Neka ga jos koju deceniju mozda mu se primi? Sve strasni poduzetnici na klixu
@Kamen1Spavac 25 godina stoji unisten, dok se u blizini podiglo objekata i objekata. U ovaj nije nista ulozeno, a moglo se uloziti, samo zato da bi se jeftino prodao, zna se kome, nece nekome anonimusu. Nisam poduzetnik, jer se ro ne moze biti ako nisi u stranci ili u talu. Zato imas bivse eletkricare i vodoinstalatere koji su strasni poduzetnici i tajkuni. Postali to bas na opisan nacin. Unisti skroz, zapusti, kupi badava i obogati se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka Atoceste FBIH kupe hotel imaju sada pare! Bolje da ostane u vlasništvu javne kompanije nego u rukama kriminalaca i stranaca!
Samo prodaji nije ti ga babo kupio mame vam ga bezobrazne
Nema vise drustvene imovine i socijalzma sad je sve privatno i kapitalizam zato je i bio bio rat tako pise u deklaraciji iz 83 da se mora privatizovati drzave
Vrihedi jeno tri miliona i to ako je statika ok
Gdje god se spominje tito to je potencijalna opasnost za ban
A od kud pravo Kantonu Sarajevo da prodaja hotel koji je izgradjen novcem koji je izdvajan od njihovih plata prije rata?!….
To su pravili nasi roditelji, otkud vam pravo?
Neperspektivne kimovine?
Sama lokacija vrijedi te pare a gdje gradjevinski dio
Ništa ovaj iznos ne govori bez da znamo kvadraturu parcele, fotke stanja objekta, kvadraturu objekta itd. Isto kao da kažem da je moja garaža procijenjena na iznos od 307.845 KM i da sam je odlučio prodati
Jeli to uz temelja kao sto ste najavljivali. Gdje je ta vasa sposobnost pa da pokrenete pruzanje usluga i dahotel pocne donosit profit. Ako je to sva vasa sposobnost dino tanak si. Nema tu ni p od promjena ni b od boljeg zivota gradana. Veliko ste rqzocarenje vlada trojke.
Hotel Igman "neperspektivna imovina"... Kako cete to prodati nekome ako je neperspektivna imovina.... Da ste ulozili u hotel Igman do sada bi profitirali. Hotel Igman je na lokaciji koja je idealna tokom cijele godine.
Prodajite i Marsal i pravite liftove i ski staze.
A hoce li se smjeti izgraditi jos 40-tak razlicitih zgradurina u neposrednoj blizini, da se nastavi standard kao na Bjelašnici i u KS
Sad izgugla ovaj hotel se prostirao na 14.000 m2 ili ti 14 dunuma ili 1,4 hektara korisne površine. Mislim da sama građevinska dozvola za ove gabarite košta više od početne cijene. I ovo će kupit neki stranac dovodit svoje goste i profit refundirat u maticu. Nama ostaje nešto radnih mijesta, poreza i to je to. Prirodne ljepote polako postaju nedostupne većini BH građana. Uskoro očekujem privatizaciju pješačkih staza, vidikovaca itd.
pa ponudi ti 15 miliona