Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li novo imenovani direktori,rastovariti ovu jadnu djecu?-ovi do sad direktori i ministri su ovu jadnu djecu tovarili kao magarad, ogromnim torbama i raznim glupostima u torbama.-pa se jadna djeca izvitoperila kao sirovo drvo.-imam osjecaj da sadisti odlucuju o ovim pitanjima pa se izivljavaju ne ograniceno dugo na jadnoj djeci .-na zalost ,ovaj sadizam izgleda samo meni smeta .
Kako vlada moze da imenuje profesore, direktore skola? E stvarno mi to nije jasno. Zar ne postoje javni konkursi, intervjui, reference i ostalo za sva doticna mjesta? E onda dolazi strucni odobor sastavljen od profesora, pedagoga, naucnika koji biraju kandidate, a ne politicari. Zato nam je kako nam je. Uzas.
što se ovdje Destruktivna Fronta ne buni, nego sa SDA ruku pod ruku, onaj Željko Komšić se ponaša isto Rade Pendrek godina 40 kad se probudi u zoni sumraka i suoči se sa situacijom koja nije opisana u Pravlu Službe
eh fino, hajd sad nešto i radite, red je majka mu stara, dosta više imenovanja, smijena koalicionih kurvi itd
Kod toplana mi nista nije jasno. Da li je grijanje poskupilo?