Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo kanadjani a gdje ste bili kad je bio u pitanju suverenitet SFRJ, ah pa da to vam nije odgovaralo jer niste mogli radit sta ste htjeli dijete vam fashisticko, sad ste rasturili pa nesto ko prodajete suverenitetske ideje majku vam vasu, dabogda se sve republike opet ujedinile jednog Dana to je suverenitet, a sta je bilo sa suvereniteta iraka, libije, afganistana, guantamale, i da ne nabrajam vise gdje ste tad bili gdje tada bio UN kojem je stub postojanja da stiti suverenitet svaka zemlje svijeta?????? Gdje ste bili??? Nemoj meni muda za bubrege prodavat!!!! Dabogda vama bilo kao sto je nama bilo 90-tih i kao sto je bilo iracanima, gadafiju i libiskom narodu, sirijskom narodu i tako dalje!!!!! Najveci ste zlocinci u iatoriji svijeta, jooooj kako sam sad ljut na ove shoviniste zapadne
Lahko je to objasniti meni ali je problem objasniti Dodiku i Srbima.Oni nepostuju ni sami seba a kamoli odluke nekih sudova, naucili na hajduciju, treba ih razumjeti.
Nisam srbin al ti puno kakis!!!! Turci su hajduci bili ako nisi znao i kao drugi nekaze se LAHKO nego LAKO ako si tek iz sela dosao u grad pitaj nas gradjansku raju pa cemo te nauciti, ako neces da ucis idi brate nazad u selo i cijepaj drva bar to znas, kao trece pradjedovi su ti srbi bili prema tome postuj to nema veze sto si ti poturcen postuj istoriju a ne historiju, sta je vise stim slovom H sta izvrcete jezik sta glumite,??????????
@GUSTAV1 Ti slusas price koje Srbi pricaju,citas istoriju koju su Srbi pisali, procitaj nekad i sta drugi pisu i poslusaj sta drugi pricaju i izvici ces pravi zakljucak.Glas h je glas svih nije samo baliski a vi imate averziju na glas h.
Ides za Kanadu sivi audi rola po gradu na koki uzivam u radu selotejp na oci navuci mu kapu znaj tata sam estradnim droljama pare za brata il gadjamo zoljama do evropskih noseva stize gudra preko Kosova..
šta ba vi kanađani znate.... :D:D:D