Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar vas više nije stid bando sadakaška?! Zar je malo donacija i sadake, a posebno od Japana koji je toliko pomogao da nas sve kolektivno treba biti sramota tog naroda sa druge strane svijeta? Nikad se ovdje narod neće opametiti dok dinosaurusi ne pokrepaju...
Na žalost u BiH su od sadake napravili unosan biznis.
jos donacija, pa zacrveni li se iko vise, ima li stida iko, donacije i krediti, pa dokle tako
Za te pare kupiti im avionske karte i poželjeti sretan put kući.
jeste nadli komece te dati
Zasto se te pare ne stave na raspolaganje institucijama, da ljudi dobiju nove dokumente,da im se pruzi sociopedagoska i psiholoska pomoc, lijecenje i skolstvo, pa da za par godina imamo radnu snagu u njima. Haram vam bila svaka marka koja je potrosena mimo onoga za sto je namijenjena.
Može li jedan milion za mog malog?
Te pare odoše na upravljanje janjetinom.