Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danasnji vasi istureni piuni,,to jest policija,,stiti narod,,pa je tako ljepo na ulicama sve cvjeta,,nema kriminala,,ludi vozaca-pjesaka,,nema ubistava,,tuca,,izivljavanja,,lupanja,,Bravo za vasu sigurnost gradzana
Aleksandar Rementić, resorni ministar, nije predvidio tačku dnevnog reda razrješenje postojećeg Stanićevog nadzornog odbora, a Vlada vlasnik većinskog kapitala (60 %)! Aferim DF !!!
Ako je budete stitili kao POSTBANK BH otići će u hendek ...
guzim bosnu
@ mujo hruz ............... Bravo za tebe, Jomu, svaka cast.... 100% si dobar s Bakirom
Zbog ne održavanja Skupćine ovog društva uslijed nedostatka kvoruma, Vladi FBIH je onemogućeno da uđe u posjed ovoga privrednog društva i imenuje nove pljačkaške strukture u ovoj kompaniji, koja joj je vraćena nakon raskida ugovora sa firmom Invest- Stanić. Aferim SDA.
Stitite vi svoje guzove vec 20 godina
Hoćete al ako vam Stanić ne napuni džepove keshom!
Radnici Feroelektra, ne trebate se brinuti.... u sigurnim ste rukama... Vasa vlada ce vas zastititi od rada, necete vise nikada raditi, biti umorni niti trositi pare na prevoz do posla.... Nece te se brinuti je li legla plata jer nece vise ni leci. Opustite se VASA vlada je s vama, rasprodat ce vam firmu da se vi ne morate brinuti o njoj, mozete mirno otici kuci, i u miru i sreci gladovati kao pola drzave.... Ali jos malo pa ce BAKIR da napravi onik 100 000 radnih mjesta, pa cemo se svi tamo zaposliti....