Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada je "vozo" kako je kad i koliko htio. Sekretari pojedinih ministarstava svaki jutro vozaju svoje žene na posao, a to znači da imaju 24-satno korištenje. Jel, to moguće u ovo doba recesije.
imaju svoje plate kojom mogu sebi priustiti vozilicu , te silne pare koje se ulazu u te autice bolje bi im bilo da u nesto drugo i pametnije investiraju ...
Pravo na korištenje službenih automobila, prema utvrđenim klasama, 24 sata dnevno sa vozačem, imaju predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, premijer Vlade FBiH, dopredsjednici FBiH i dopremijeri Vlade, federalni ministri i sekretar Vlade FBiH i rukovodioci federalnih uprava i federalnih upravnih organizacija. SUPER SMANJILI SMO BROJ KORISNIKA NA OKO 1000 :)
OBILJEŽITI SVA VOZILA INSTITUCIJA..pa da malo vidimo gdje su poslije17h, vikendom, ljeti i zimi..pa da..da to konačno prestanu biti "porodična" auta..
Podržavam
Ovako se radi,još bi bilo odlično kada bi građani imali uvid u sve utroške FBih, bez zataškavanja
A sto niste spomenuli da su danas SDA, HSP i NSRzB glasali direktno protiv naroda federacije BiH da se izvrsi rekonstrukcija vlade FBiH ?!??!! Jos uvijek trpimo odugovlacenje organizacije vlade zbog ovih lopova, a federacija stoji blokirana !!!
Ljudi Trebinje ima aerodrom, za koji nitko u ovoj državi nezna, ali se 2012 povečalo putnika za 100% u odnosu na 2011, odlično sada i iz Trebinja možemo putovati u svijet, Super!!!!
Polako, ali sigurno uvodi se red u Federaciji...
Odličan potez Vlade FBIH. bilo je i krajnje vrijeme
između ostalog, navedeno da korisnik službenog vozila mora voditi urednu evidenciju o njegovom kretanju, pređenim kilometrima i utrošku goriva na utvrđenom obrascu putnog naloga, kao i evidenciju o korisnicima usluga. E bas da vidim da li ce se pridrzavati ovoga
Transparentna i pravedna vlada, vidi se razlika u odnosu na prosle vlade. Malo po malo se mozemo izdici, ali samo ako narod shvati da treba odustati od stranke koja je BIH unistila.
Trebalo je odavno uvesti ovakve cak i strozije odredbe...
u želji da pomogne rad Udruženja "Obrazovanje gradi BiH" Svetozar Pudaric stipendirat će petero studenata iz različitih krajeva naše zemlje u školskoj 2012./2013 godini. Hvala vam !
najvažnije pravilo je da nema pravila