Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drage komšije, samo da vam napomenem da RH nije neprijatelj. Svi političari u RH zalažu se za cjelovitu i nedjeljivu BiH, to su sto puta ponovili. Sretno sa formiranjem vlade, svi moraju negdje popustiti, a zatim u sretniju EU budućnost a ne u nove podjele i bolno vraćanje u prošlost zbog koje kao ljudi možemo samo žaliti i ne dozvoliti da se naša djeca jednoga dana zbog toga ubijaju. Taj put nije lak, ali ako su mogli Nijemci, Englezi i Francuzi, možemo i svi mi skupa u regiji, što god vi mislili...
a de recite gdje ste planirali te manjke, tj. sta ste srezali ovaj put? Kulturu, zdravstvo, prosvjetu, sport..........jer plate i vaše troškove (tj familije koju ste uposlili) sigurno niste dirali?
a onaj clanak da ide privremeno finansiranje za period april-juni