Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa vam ne vjerujem. NIŠTAAAAAAAAAAA, vi ste na tim visokim pozicijama samo radi vas samih i apsolutno vas nije briga ni za što drugo.
samo jasi svi su nasi 😊
Ipak su popustili u zadnji čas, pritisak javnosti i opozicije je urodio plodom.
Jest al nisu definisana pravila javnog konkursa. Što znači opet će biti raspiše se konkurs, kandidati se ocijene a oni prime 37-og sa liste jer je za njega konkurs i raspisan.
Pa tako je i do sada, Saka. Sa liste najuspješnijih rukovodilac bira koga će uzeti. Kao sada Mektić koji je za direktora SIPE predložio trećeg sa liste. Oni su htjeli da postavljaju ljude direktno, imenovanjem. Ovako će se makar malo pomučiti.