Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba se reagovati sto prije da ne dodje 5 do 12. Bar neko u ovoj zemlji reaguje na vrijeme. bez gasa se ne smije ostati.
Preventivno djelovanje je sustina i rjesenje svakog problema pa tako i ovog, osim toga briga i odgovornost oko plina je ogroma s obzirom na broj gradjana koji se sluze njim kao sredstvom grijanja.
Samo na vrijeme djelovat i to je to
Ma samo da nestane gasa ni kantonalnoj, ni federalnoj vladi neće trebati niko - narod je tu! Platiće sve lopovluke i koje su napravi i koje nisu još napravili. A izbori su posebna priča!
Jesi li procitao tekst prije nego sto si komentarisao?
u slucaju prekida snadbijevanja plinom, u bih nastupa raspad sistema u roku 48 sati
Mislis?
ne mislim, ja znam
Drva plus cumur, no stress.
U slučaju nestanka plina Vladi će ovog puta biti jako stresno jer znaju da će ih raja uzeti da testiraju na stres test...
Vidjecemo kako ce to da izgleda ako se desi.
Prelazimo sa gasa na stress!
Pa ovo nije toliko lose
Stres test? Je li to koliko možemo izdržati u hladnom stanu, umotani u pulovere i u vunenim čarapama i priglavkama što nam je nana sašila?
U Hercegovinu i na drva drug, svako voli zivjet u Sarajevu, a naprdivati tako, isto ti je ili na ovo ili na ono, hhe
Kod nas samo bebe nisu pod stresom
"Ovu obavezu Vlade FBiH inicirali su Vijeće Evrope i Sekretarijat Energetske zajednice Europske unije" Ovde se radi o veoma mogucem scenariu da Rusija prekine isporucivati gas preko Ukrajne i da Evropa ostane bez Ruskog gasa...a kad je trebalo praviti Juzni tok u BiH, Dodik je napdan i optuzivan za "veliko Srpski" projekat koji Bosni netreba...
Južni tok je pao kad je Dodik obrukao svog domaćina ambasadora Rusije u BiH svojim krkanlukom i ne odavanjem poštovanja himni BiH.
Nisam cuo ranije za ovo ali je korisna stvar koju smo trebali imati i ranije
...bosancima inače nije dosta stresa...