Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I postojeći zakon je dobar, promijenite Zakon o krivičnom postupku, promijenite odredbe o ublažavanju kazne, promijenite odredbe o Sporazumu o priznanju krivnje, čuj onaj upucao u glavu covjeka i nagodio se sa Tužilaštvom, zar može nagodba kada imate sve ključne dokaze, ne može, ali kod nas sve može. Do provođenja i nakaradne primjene zakona je, nije do zakona.
Pozdravljam izmjene Zakona! Ali... bez obzira na Zakone, na naše ulice MORAJU izaći policijske patrole, stalne, 24 sata na dan. Tek tada će se smanjiti prestupi i tek tada će se utvrditi prestupi. Ne treba čekati nemio događaj, pa da policijski službenici izađu na teren!
Iz šupljeg u prazno. Ama, brate, konkretno. Oduzeti vozilo na licu mjesta i pod presu. Nemaju love za presu? Skupićemo mi lovu. Nije problem.
1 .Suspendirati sve one koji izdaju dokumete 2.Za ubistvo pjesaka 50 god zatvora bez pomilovanja i prava na advokate..jel advokati jedva cekaju neki slucaj da za dobre pare oslobode ubice. 3.nogirati drotovski olos koji uzima pare i osuditi ih za pomaganje 4.uvesti dozivotnu
policije i dalje neće biti na uslicama...
http://www.faktor.ba/vijest/savjetnik-u-ambasadi-bih-u-srbiji-otkrio-kako-je-uhapen-sanjin-sefi-218616 Sandzaklija sta rec drugo !!!
taj ce Zakon dovesti da kad nekog udaris pobjegnes inace 10god u zatvor. i onda mozes reci da nisi vozio i nadjes par svjedoka. pa ce u nedostatku dokaza da te puste.
Šta vas je sprječavalo da to uradite ranije?
Jadni ste i bijedni , kakav i koji zakon kad se ni postojeci ne postuju
ko da će to išta promjeniti... ovo je više : " eto vam, da ne protestujete više"
sve dok se ne počnu rađati genetski modificirana djeca (*), neće biti bolje *bez ciganskog gena
Bojim se da i ovi zakoni ne udare vise po ledzima NORMALNIH nego po onima koji ih uopce nepistuju.Samo sankcije prepisati iz rahmetli Titine drzave a policiju osposobiti u ibliku udbe koja prvo idiote istuce pa onda prica sa njima.Tad i ovakve kabadahije i huligani ala Sejfic dobro razmislili kad bi krenuli u svoje krvave pirove
CILJ:NAPUNITI KASU
Sve je uzalud kad se zakoni ne spovode u praksi ili su selektivni.
Tako se to radi, jucer na stolu danas u sluzbenom listu odnosno u sprovedbi gdje je zakon izvršan. To je Vlada i BiH koju želimo ....
KAkav ba saobraćaj ! NApadači na NEw York, bi po Konakoviću trebali biti sankcionisani KAO SOBRAĆAJNA NESREĆA !! Automobil je kao nedavno u Gratzcu i sredstvo za izvršenje terorizma ! Automat ima 2 kile a auto dvije tone ! Hiljadu puta više !. AKo neko prođe kroz crveno KAKVA JE TO NESREĆA, a zna da su pješaci ili auto na raskrsnici !