Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo kako je krenulo,bošnjaci će prodati državu.
Neka meni Grasa :)
Kako donose zakone i ugledaju se na EU kad ti zakoni treba da klepaju pare, a da se malo ugledamo na EU i smanjimo cijenu registracije vozilima na plin jer zagadjuju manje, da se i ekoloski osvjestimo. A pAliticari?
"... sto slabi finansijski polozaj osiguravajucih drustava..." - zasto osiguravajuca drustva ne izadju sa podatkom koliko love naplate od klijenata, a koliko isplate steta u toku jedne godine? Njihovi vjestaci maksimalno smanjuju procjenu stete, a i ono sto procjene isplacuju jedva. A da ne spominjem sto na procjenu cekas sedmicama jer im zakon dopusta da u roku od 90 dana izvrse procjenu stete i odrede visinu odstete. U svemu je obican covjek donji. O njegovom finansijskom polozaju niko ne misli.
http://www.nados.ba/ imas ovdje sve izvjestaje,koje spominjes.
Drug,poenta ovog rjesenja je povecanje cijene pri registraciji vozila,sve drugo je irelevantno,jer kad se vec nemoze od kladionica haj'rovat,moze od registracije
Ova nasa jadna vlada ubrzo donosi zakon koliko, ce moci neko da prdi i sere.
u prevodu skuplja registracija , mjera