Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu citaj NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Hvala Vam Vlado Federacije...
Hvala ti kopijo :) nisam stigla se zahvaliti Federaciji !
je li francuska vlada osudila teroristicki pretres klixa ? samo nako pitam
Ja sada cekam da moja sluzbena kopija na klixu osuduje teroristicki napad u Parizu ali je nema, sigurno uci francuski da me bolje kopira :)
Sinane prijatelju :) hvala ti jos jednom, iskreno ! Drago mi je da vidis koja je ista koja nije ! :) inace, ovdje je haos ! ali ok smo !
Ma ko njima je.be mater
a kad ce blada pocet radit na stvaranju novih radnih mesta ?????
prije ce indijska serija zavrsiti
ma ko vas jebe za nešto hahaha