Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije vlada odlučila nego seka :)
Kakav ba parlament kakva vlada kad se tuku da joj ljube stope pune bakcila u KCUSU ! pred zabezeknutim pacijentima !
Na stranu što je ovo zatrebalo Sebiji, jer se odlazeći kadar mora popuniti - al generalno je debilna mjera opći moratoriji na zapošljavanje po linearnoj osnovi. Bez revizije sistematizacije radnih mjesta i sječe tamo gdje ima viška a prijema tamo gdje ima manjka, nema naprijed. Ostalo je čista ubleha.
Kako jadno i bijedno .Nekakva Vlada dopusta sebi da nema nimalo principijelnosti niti kičme nego da se povija kako jedna isfrustirana žena zamisli i kaže.Fuuujj ljigavci jedni
Pa valjda se moratorijum na zapošljavanje treba odnositi na administraciju u opštinama, kantonima, Federaciji i BiH. Kakve veze imaju ljekari, policajci ili vatrogasci sa tim? Ako ode 10 ljekara u penziju jasno je da se mora primiti 10 novih ljekara. Ionako imamo najmanji prosjek ljekara po stanovniku. U Evropi je to oko 360 ljekara na 100000 stanovnika, u Bosni je to oko 180 ljekara na 100000 stanovnika.
Eno kirbasa naseg druga sto zbog zene svako mu se ruga..
KCUS je sada d.j.l.... gdje samo i isključivo odlučuje ona guja od žene..
Opleti sad, uhljebljavanje podobnih se moze nastaviti!
Rastjerala Sebija i ono malo doktora što je valjalo, pa sada normalno fali kadrova cccccc.
.ebo li vas Bake !
Umro je drug Tito.
O sultanijooooooooooooo, zelim da te obljubim
UKC Tuzla ima 4 botanicara,,rodom iz Banovica,kresu zivu ogradu ljeti,dok je zime,smucaju se po hodnicima,,,,
Prosli obuku "beri voce, cupaj travu"
smucaju ili skijaju
Po potrebi se moratorij zaledi,dok ne ulete dajdzici i amidzici.
7.Februar Dan republike
odlično...samo me zanima koga ce zaposliti...
REVOLUCIJA