Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta da je umro ministar finansija, kako bi se onda situacija riješila?! Čekali bismo da oživi ili...?
ma neznam više ništa. prvi koji me zovne da ovo rušimo-eto me
@mufaiali Meni se čini da je ovo srušeno u tolikoj mjeri da nema smisla više rušit'...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da mi je ovog Budimira pustit' invalidima, borcima demobilisanim i njihovim porodicama...pit'o bih te onda kud ces i sta ces, i sta ces predlagat, lopove!
Ma jok invalidima i borcima, nego gladnim cukama. Ljudi razmišljaju i opraštaju, a gladan pas ne. :D
Budimire, idi u zatvor gdje ti je i mjesto pa ces uciniti uslugu gradjanima FBIH.
komunisticka posla: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1557485_688948574488767_341903979_n.jpg
pitam se samo kome li ja budimir obecao poziciju ministra finansija?????????
Mozemo mi ovde kukati, psovati ili navijati za ove ili one, Budimir je isao protiv ustava i to zna i najveci laik u ovoj zemlji. Samim tim sto se OHR uplice jasno je da je doticni delikvent pogrijesio, te nanjeo stetu drzavi i njenim stanovnicima.
Naravno da nece podrzati nezakonite odluke! Budimir je pokazao da samo zeli nemire i razdiranja u Federaciji, a SDA mu je podrska u svemu!
Pa koliko vidim FBiH trenutno ovisi o jednom covjeku, a to je upravo Budimir, svojom odlukom blokirao je sve i dalje pravi haos, a to sto ispastaju gradjani ne uzima uopste u obzir, nego nastavlja da se inati upravo preko ledja tih gradjana
Hajmo rijesit situaciju koju sam ja prouzrokovao. Divni nas predsjednik, gori od najgorih. pa cak je i ona Kristo bolja bila od ovog mamlaza!
Hvala predsjednice Budimir na haosu, hvala sto si skrenuo paznju na sebe idiotskim ponasanjem, hvala za skretanje paznje s rada vlade. S ljubavlj, tvoj pomilovani kriminalac!
Budimir pojeo govno pa sad treba vlada da ga pravda pred OHR-om, US ambasadom i narodom. Ne mogu se nekome davati takva ovlašteja Živko, nije vlada granap pa da ostaviš dijete da te mijenja za kasom dok odeš nešto obaviti. Konju stari.
Do kada ce napaceni Budimir trpiti ovaj bogati narod koji samo gleda sebi. Toliko se bogate na racun Budimira da ne znaju sta ce od para!!!!!
pa mame im se naj_ebem mogu li se idioti išta dogovorit?sve redom na neomašćeni kolac
Bilo bi dogovora da nema sda i njihovih plaćenika.
Kad je trazeno da daju ostavku, nije htio. Sta je sad??? Potrebe za smjenom Vlade nema, taj luksuz bi nas opet kostao, besmisleno kao i smjena Krajine. Ovo je tolika manipulacija ljudima, da mi nije jasno kako im uspijeva. Branit' covjeka koji oslobadja ubice, je van svake pameti!! Koliko vam se placa, Budimircici??
pa koji *** onda sluze zamjenici, samo sa uzimaju sebi platu
Pa gdje je tu logika da prihvate nesto sto je protiv ustava i zakona i sto u konacnici samo moze da steti Federaciji i gradjanima i to dugorocno?