Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji hajduci, odakle ce Vam platit jedino guzicom...
Sve va na goli spremit(otok)natavno
je li to hoce da kazu da nemaju registar poreskih duznika koje oni nazivaju baza ?
Izvini, ja sam jako neugodan, pa i tebi savjetujem da ne pitaš zašto su nedavno donijeli izmjenu zakona da samo kantonalni inspektori imaju pravo na uvid u poreske registre. I kako onaj iz vlade da ima uvid nego da angažuje vidomovitu DŽemilu za stručnog saradnika !!
@kuga Ebiga, ne može se imat i formirana vlast na svim nivoima i registar poreskih dužnika. Normalan se dužnosnik iscrpi na ovom prvom, I TO JE TO !
TAko je ! Oformiti bazu, pa ni po bazi ni po amdžama ni stričevima ! Prošlo je doduše 20 godina otkako je isti sastav vlasti, ali treba zapsoliti podobne za formiranje baze e ne tamo nekakve budi bog sa nama !! Porodica Efendić, porijeklom iz goraždanskog sela Orahovice, veliki je rasadnik kadrova, uhljebljenih u Kantonu Sarajevo. http://depo.ba/clanak/106407/kako-je-semir-efendic-uhljebio-porodicu-amidza-direktor-rodak-sekretar
UKRATKO: NEMAJU PODRŠKU IZ BAZE !
nema kredita od MMF-a, znači udri po preduzećima.
nemate bazu podataka?!