Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasika, da bi funkcionisali, ovo je neophodno. Šta sad trebamo, opet se opterećavat bespotrebnim pljuvanjem?? Branković i Mujezinović nas davno uvalili, valja nam se patit'.
Amneziju imaju komentatori naši silni, ko da nam je zaduženje s neba palo, al dešava se, jel? Branković nije kriv, mi smo ovo sve izmislili.
Moramo se zaduziti, ne postoji drzava koja nije zaduzena danas nazalost...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ONI PO KREDITIMA A NAROD AKO JE PAMETAN U SEPTEMBRU PO BANDITIMA!
kada trebaju pare, kada treba zaduziti ovu nasu zemlju tada rade "pod hitno" odrze sjednicu telefonski.. i imaju kvorum, svi za ...i eto para...ah ljepote majko mila.
Moramo se zaduzivati kako bi se oporavili od ovog sto nas je zadesilo,morali smo se zaduzivati isto kako bi se oporavili od lopova koji su prosli kroz ovu vladu,bar sada ova vlada ne krade vec pomaze drzavi.
Privatni premijer Niksic i prosrpska SDP ucinice sve da Bosnu sto vise zaduze i da urade sto vise zla Bosni i Bosnjacima, znaju prosrpski isprdciiz SDP da se ekonomijom lomi drzava, pa oni to evo i rade, jer kad ekonomski slome BiH onda SDP i njihovim nalogodavcima iz beograda bice lakse da ukinu drzavu BiH
jebace krediti kad stisnu kamate pazi sad mmf odreduje kamatu hahah sta im fali d kazu e sad je kamate 10% jaro moras je platit tako je cijela Afrika propala zbog kamata .. najbali smo cak i nasi prapra unuci nece ovo sve odplatit
Nema druge nego nastaviti ono sto je prije potpisano, sta sada mi mozemo nego uzeti i zaduziti se, potrebno jeste pogotovo sada poslje ovih katastrofa i tu nema price!
Imas pozdrav od.avde!
Novac je neophodan, nema drzave koja nije zaduzena, cak je i Njemacka zaduzena od same "Njemacke"!
Sta ces, sto se prije potpisalo to se potpisalo i ne moze se ispraviti, ne moze se zaustaviti, samo sada treba pametno da se novac na nekakav nacin vrati!
Prodje od tad trinaest transi, babo Atif se ne vrati nama.....
Nema se ovdje sta raspravljati, te pare su nam neophodne i to je ono sto nam je potrebno u ovim trenucima. Nema drugog izlaza, i ovako i treba da se postupi.
Barem pokusavaju da iznadju neko rjesenje za razliku od od drugih koji samo traze nacin da oniste ovu drzavu
Hhahahahahahaha e baš si pametna .... pa zar ne kontaš da nema nikakve razlike između SDP-a , SDA-a , HDZ-a , SBB-a , SBiH-a ... sve su to LOPOVI I RATNI PROFITERI ili ULIZICE tipa Hadžića , Nikšića , Zukića ... Da imam vanzemaljsku moć sve bi ih pobio mislima skupa sa bližom familijom !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ovo je za poplavljene, ako se za to zaduzuju onda apsolutno podrzavam!
Pa zar i poslije 22 godine si tako naivan?
Moguće ali ipak mislim da nije , lajkova mi komentar "za lijekove" :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dabogda se zaduživali za lijekove skupa sa familijom !
Ljekovito bilje na nasim planinama beri i zaradi nesto, ne moras zivjeti od milostinje stranke koja te placa!
To se meni obraćaš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)