Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas bez kmecanja. Izabrali ste ove ljude, znali ste da ce da sve pokradu i prodaju. Sad tisina!
jes da su bili izbori, ali nismo ni imali bas nekog izbora.
Gdje će ne bilježiti pada, kad je akciza, pa akciza, pa akciza, pa narodu je skupo vise i motati cigarete, a kamoli da kupuje gotov proizvod. Svjesno se uništava domaća industrija i prodaje za bagatelu. A par pojedinaca će na tome profitirati i to je to.
jedan je covjek cuvao ovu fabriku to je rahmetli lojo svima davao al kolko treba e sad su jastrebovi naciljali malo ce se para uzet pa ce firma u provaliju tj radices za stranca za 400 eura a kod loje je bilo 800 eura il ako ju je otkupio neki nas bosnjo ode ona provaliju bolje joj je i da neradi
ne moraš biti neki veliki ekonomski stručnjak da bi predvidio totalni kolaps fabrike duhana, nekada najjače firme u bih. fds je počela tonuti kad je počelo divljanje cijena iz godine u godinu. naši političari su samo znali nabijati cijene a plate i to ko ima ostale iste. r.i.p fds.
Naravno da biljezi drastičan pad prometa; narod nije zabilježio drastično povećanje plate koje bi išlo u korak sa drastičnim poskupljenjem duhana (prouzrokovanog drastičnim povećavanjem cijena akciza koje ste vi, gospodo, nametnuli).
Bakire hoćemo li i bolnicu Koševo prvatizirati pa da na dijalizu idu samo ratni profiteri a narod da crkava???
nije Bakiru toliko do prodaje nego ga nagovaraju podmukli lešinari iz SDA koji su do sada privatizirali sve što im je došlo do ruku, a od čega niko ništa dobio nije. Pljačkaju preko Bakira. Eto šta nam rade.
PA ko je 2009 bio na vlasti i tako strovalio FDS ?? Nije to mala stvar 7 godina BITI PLAĆAN DA RAZVALJIVAŠ FABRIKU koju ti nisi ni napravio. Eto ti SDA !
Sada uvedete akcizu od 20 pfeninga na gorivo za odrzavanje fabrike duhana. Svakako uvodite akcize na sve i svasta debili.
Čerupaju, čerupaju. Samo čerupaju ...
U 23 % rekordan broj prodatih cigareta, bosnjaci duvaju i po dvije kutije dnevno koliko ih je pogodila pobjeda gospona Donalda.
tramali na akcijskoj cijeni
Lopovima nikad dosta !!! Bitno je prodat !!!
Fabrike duhana... Čemu to... Pa svakako imamo šta pušiti.
Samo da te podsjetimo Fadile da je SDA od 2002 uvijek bila u vladajucoj koaliciji. Svjesni smo da je ulaskom Fahrudina Radoncica u politika bosnjacki korpus dotucen i u potpunosti razvaljen u korist pro-cetnickih snaga koje neometano organizuju referendume i Hrvata koji sa 12 ljudi blokiraju Parlament FBiH dok nam vi pricate o nekakvom svebosnjackom jedinstvu. Ocigledno je da vam je glavna preokupacija da izvadite Radoncica iz zatvora i rasprodate to sto je ostalo drzavne imovine.
Neka kaže Asim Sarjlić gdje je otišla ta razlika.
dzaba se perete fadile, na racunu je bilo 50 miliona, za toliko ste je i prodali.....