Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je gorilo na Visu pozar je gasilo vise od 100 vatrogasaca, nekih 20 vozila i 3 kanadera, za par sati ga ugasili.Neznaci samo iz zraka gasit, vatrogasci moraju sve proci,treba ocistit dio prema kojem se siri (preventivno porusit dio sume).Meni se cini da ovo nema tko organizirat,lakse je sjedit i cekat pomoc,nego poslat sve snage odjednom i rjesit to za par sati.
Kako je Feni kazao komandir Odjeljenja PVB-a Nihad Velić, kapaciteti ove brigade bili su stacionirani u rejonu Donje Jablanice sa zadatkom da osiguravaju putnu komunikaciju, u slučaju da vatrena stihija "zaprijeti" magistralnom putu M-17. ili ti ga u prevodu,..sjedili kraj puta i gledali kako gori,.............iznad magistrale sve davno izgorilo,..sad gori 500metara visocije,....
nek vam je bog na pomoci.
Ma ja, sad im vjetar ne odgovara, a sta ste do sada radili bagro nesposobna, Hrvati pozar na Visu ugasise za 2 sata, a vi mjesec dana gasite taj pisani pozar, pocnite svi kolektivno prizivati kisu ko Indijanci, posto ste kao i oni na istom stepenu razvoja, tj. plemenskoj stepenu razvoja. Znate li ista uraditi bez Medjunarodne zajednice?
Stalno neke otezavajuce okolnosti. Mozda Zemlja jednostavno ne zeli tu vise da bude suma