Christian Schwarz-Schilling
0
Vjerujem da će u BiH doći "neki novi klinci"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
и ја мислим да ће коначно доћи неки нови клинци - радикали, али не црвени шешељевци!!!
bosnjaci su djetinjast narod ne oduse svi....ali da nije SDA , Alije ili tog Hareta pa da li bi bilo BiH ili bi nedo bog da se Zlaja i Hilmo pita svi pravi bosnjaci bili u Guantanamu!! Alija i SDA je odbranila Bosnu!!! Neka mi neko pokaze pusku ili metak koji je SDP kupila za odbranu Bih! NE oni su tada se borili za Yugu! mater im crvenu!
Ovaj Schilling nije shvatio da se Hare samo prodaje da je neki bosnjacki ekstremista, neki pandan Dodiku, dok je u stvari Dodikov covjek. \"Hare\" jedno prica, a drugo radi.