Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo. Samo pratiti ko će dobiti tender.
Vlast na drzavnom nivou SDA DF HDZ SNSD pa opet za njih glasajte 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A u mom varesu ni asfalta nema kako treba
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa mogu kada su nam uzeli iu dzepa 740 miliona vise u odnosu na isti period prosle godine.
100 000 kesa za Bakira
SAMO BAKIR ,NOVALIC I SDA
Kol'ko miliona kesa?
1000 puta gore stvari vam rade 30 godina a vi , poltronske kukavice se ko čudite . Ama krepajte debili , ništa bolje niste ni zaslužili .
Građani, neko se enormno bogati dok naša djeca nemaju posla u, struci po 10 godina, nego rade sve i svašta, da zarade dinar, dokle ćemo trpiti ovaj kriminal, sve toljagama
Pa jel seru u te kese, bagra..
Plasticne kese za smece su u punoj funkciji u Zapadnoj Evropi, a kese za namirnice kako gdje.
Jednoj instituciji treba vise kesa dnevno, a puno je institucija i puno dana u kojim trebaju kese. Galama bezveze.
"ukupna količina" 199.999,80?? Klix lupeta opet. Nigdje ne piše "ukupna vrijednost ili KM
Evo nacince se neko da udari minus, neko s budzeta vjerovatno Ali godinama je tako I godinama posle ce biti ko god da dodje na vlast..a jedini nacin birbe za stolice je optuzivanje jedni drugih umjesto da se takmice u postignucima za drzavu..a svi su isti I svi Novi koji dodji nenbitno koja stranka ce da kradu... Ovaj sistem je istruho I kao takav ce prije totalno pasti nego se promjeniti na bolje...vidimo kako svijet ide iz goreg u gore tako I politicari samo vise kradu
Tako se pere novac...
nek je kesa 0.50 a nije....400.000 kesa...neko je dobar 100.000km.
Samo nek ne puca
Deri stoku.
Nema spasa ko god da dodje na vlast, taman da su izbori svake hefte. Kvaran je sistem i narod koji ili suti ili podrzava. Ko vas *ebe, sve redom.
Jel to oni kupuju za citavu Bosnu ili?
Malo je to,treba poduplati...