Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih se rado vjenčao, ali mi ne dozvoljava supruga.
Dobro. Sad mi još treba dečko...
@PEDER a zasto ne bih moglo..i homoseksualci su ljudi..
mi se zenimo ako bog da na ljeto ali ako je to tako kako oni opisuju onda bih rado sacekao i do zime :-)
A jel se mogu sklopiti i gay brakovi?
moze l se gore razvest da bivsu zakopam u snijeg i sacekam naredno proljece :D
došlo vrijeme da varošani idu na selo:))da i mi sa sela omastimo brk:)
Na Igmanu ima minirani teren, pa ono kad vec stajete na Ludi kamen, onda neka bude bas \"lud\" :)
Da, kazu posto je Tihic izdajica, a po struci maticar, a navodno mu Bakir sprema otpremninu, koju ce mu Saja licno uruciti, da ce Tihic vjencavati na Bjelasnici. Ne, ne brinite se za vjetar, Tihic ce vas klempavim usima zastiti.
wow pa konacno nesto originalno:) i ludo kod nas...
Neka su NASI barem NESTO osvojili tokom i poslije rata.
Kojim putem MATICAR dolazi na Bjelasnicu ? Zracnim? U cijem posjedu su BJELASNICKI apartmani - hoteli, etc.? Garant u posjedu ratnih rovokopaca i branitelja - kao i poljine, borije, mrkovici... neumski, rovinjski, cavtatsku, sibenicki, dubrovacki, prevlacanski, mulinatski, mlinacki, zaostrozanski i ini b-h.................. hotelski komplexi.
koji kajmacari iz trnova rade gore na bjelasnici ,,,,jebo im bog majku seljacku
Jebo topove ba, ee halo, bijelo vjencanje ba a ti za topove pitas. Tu jebote nisu mogli topove od \'96 napravit, a hrvati na sljemenu imaju utrku svjetskog kupa, brdo jebote.
Ma ja ovoj bogati menu naravno namjenjen je sam oza nase guzonje i lopove a bijeda moze samo da sanja o tome i to ako moze sebi priustiti.