Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš brat ERDOGAN i naša bratska zemlja TURSKA !
Piuči mi runje komplexašu.
pa djeca vam se smiju ccc cuj promocija erdoganove knjige
i ti spadaš u tu grupu.
Ime Bosna je lijepo , nježno , otmeno i nedostaje samo RADNO. Ovakve promocije , i podrške svih koji podrške traže tamo negdje preko Drine, Une , Save i mora su jednostavno napravili mučnu i jadnu situaciju u svojoj rodnoj grudi. Podrške i promocije Bakire treba da tražiš prvo u svome narodu pa onda u Širokom Brijegu , Grudama , Posušju , Banja Luci, Bijeljini , Laktašima itd. Ovakav divan komad Planete Zemlje i ovaj divan narod treba organizovati i početi raditi i graditi , bez demagogije , razdvajanja , strahova ,prevara, prijetnji i traženja načina da će nam biti bolje sve to urađeno kod onih tamo preko. Zasukati rukave i početi raditi , napraviti sebi u svom dvorištu pošteni radni ambijent , ostale stvari trebaju biti sporedne i nebitne. Imati šumu , vodu , rudnike , livade , ravnicu , more , planine, struju , vjetar , sunce , snije, , PA MALO LI JE , Imamo sve ali smo izgleda samo kratko bili opijeni , treba se napokon otrijezniti i početi samo za sebe raditi . HVALA !
Ova knjiga je objavljena prije 3 godine. Cemu onda ova promocija veceras??? Drugo: Hoce li nakon odvratnog populizma veceras, Gojer dobiti priliku za bilo kakvu poziciju? Jadni ste svi zajedno. Bljak.
"Zato ovdje u Visokom svi stojimo pred tobom iz poštovanja prema prvorazrednom muslimanskom lideru"
Kolki procenat Bakiru od prodaje?!Hocel svi U SDA morat kupit knjigu?!Amir Zukic ce napravit popis!
Ako Bake gluho bilo postane precjednik,svako ce u regalu morat drzat dvije knjige!U originalu i u prevodu!
Nema nikakvih problema, vi glumite Palestince, a mi ćemo glumiti Izraelce.
Kam ti mati ?
"Neka veliki Allah čuva prijateljstvo Bosne i Hercegovine i Turske", zaključio je Gojer.
Uz masovno svršavanje Bošnja........
Znamo, znamo.. turska je vasa majka. Znamo da je alija ostavio BiH u nasledje turcima i da na 24% agencija anadolija vodi glavnu rec u medijima ali sto je mnogo mnogo je. Preterali ste i sa turskom i sa erdoganom i sa vasim patron-klijent odnosom (koga vi nazivate prijateljstvom).
hahaha šta sve čovjek stvori od jedne kapi sperme bože dragi.Majmune zakopaj se i samo možeš na kli-u to da pričaš znam da ti je krivo al et .
TURSKA JE UVIJEK BILA UZ NAS, I U MIRU I U MIRU
Pa bili su i kad su ubili "Zmaja od Bosne"...
Neka veliki Allah čuva prijateljstvo Bosne i Hercegovine i Turske!!!
AMIN