Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JE JOŠ 2006. GODINE OZNAČIO OVAJ PROJEKAT KAO PSEUDONAČNI I ŠARLATANSKI TE OPASNOST PO NAŠE IZVORNE MONUMENTE KOJI SU VEĆ OŠTETILI, ZNAČI TE ID.I.OTE TREBA POD HITNO ZAUSTAVITI. EVO UNESCOV DOKUMENT: http://tinyurl.com/7cb8kvd
ma napravice mo jos jednu ljepsu i stariju piramidu kod bihaca, ima da zivimo od artifakata. treba turizam pravilno rasporedjivat.
Fondaciji,Semiru,Visočanima i Bosancima želim uspješnu sezonu 2012.Ko nema oči da vidi,uši da čuje i srce da osjeti nema što tražiti u Visokom,bar dok na vidjelo ne izađu za njh neoborivi dokazi,tada će se pretvoriti u najgrlatije pristalice.Takvi smo kakvi smo.
Svaka cast ! Visoko je sa Sarajevom centar RBiH-e ! Podrska Semiru i nasoj jednoj i jedinoj RBIH- i!
\"Bosanska piramida Sunca\", u ulici Alije Izetbegovića b.b. Ko bi ovo vjerovo prije 30 godina..Cuda su moguca
koji mustafa spahic? ovi ostali su vidjeniji glupani i lopovi. narocito rasim. on svake godine obara ginisov rekord u pravljenju najveceg cimbura, pa tako donese karton jaja i sam sebe proglasi za svjetskog pravaka, a da nije stoka ko sto jest, procitao bi do sada da je najveci omlet napravljen od pola miliona jaja. to ni fikret abdic u najboljim danima agrokomerca ne bi mogao postici.
je najveci intelekltualac u zenici semir osmanagic fuad kasumovic mustafa spahic ili rasim cevabdzija
Eto jos im fali samo piramida :D
to se ovaj u.h.l.j.u.p i će.tni.ćki simpatizer s.emir opet ogrebo o nekog od ma.fij.aša iz vlade fe.der.acije, pa i vama doćušnuo par hiljadarki, a vi odmah poletjeli, kao i dosad, da ga reklamirate, kao što ste i onog ma.roka.nskog prevaranta. neka, neka, a.l.lah sve vidi, vratiće vam se kad tad
na ovo kaze trust mozgova poznat pod nazivom vijece kongresa bosnjackih intelektualaca vela havle ja kolko ih je ko cevapa na bascarsiji i svi u jedan glas ponavljaju milosevic cosis karadzic mladic dodiik al ovaj zadnji pogolem hajvan pa im zastaje u grlu i tresu se kad ga pomenu ko nda ih je struja udarila
bolje da su kancelariju otvorili u jagomiru. jedino jos tamo ima onih koji vjeruju u te piramide. ne vjeruj visocaku ni kad poklone nosi.
Fondacija za ublehe i one željene ubleha, tzv. piramidiote.