Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko vas žali čitav svjet vas mrzi i da se neko klanja vam smrdljivcima i genocidašima ali doče i vama sudnji dan i da se malo poigramo sa vlasima i da vas ispratimo ili u sandukima ili na traktorijadi OLUJA DOLAZI VLASINE znate li onu ;OLUJA SE SPREMA ALI TEBE NEMA
Koji magarac.
E,ovaj Dodik je prolupo neznam dali je Jakes jos u funkciji pa tog idiota treba lijeciti,taj je izgubio i orjetirung on nezna ni gdje se nalazi dali ima iko da mu zacepi ta pogana usta;cujo bjesio zastavu Bosne oko vrata pa nece valjda cetnicku zastavu pod kojom je u ovom izvrsen genocid a i u drugom podrinje je zavijeno u crno.Neka nek kucka laje a nicije lajanje nije dugo svaka kucka usmrdi neki kanal.
pokkenjam vam se na žr tve sre brenice i popiššam loyava stoko
pookkeenj am vam se na jebbben u sre bre nicu gowna jedna baliyska loyavam smr dljivaaa
voj rajko agresor nocna mora svijeg balja
SVETE MI STOLICE KOJU SAM POSLEDNJU POSRO PRIJE NEGO CU CRKNUTI OSTAVLJAM U AMANET DODIKU DA MOZE ZAMEZITI KADA CUGA
KOJI PAVLE AAAAA PAVLE VUJSIC
Muslimani ovim komentarima samo pokazuju kako zamišljaju suživot i toleranciju.
Incko huska, umjesto da trazi kompromis i radi na pomirenju. Zato ce Incko da leti kao zrela kruska. To sigurno.
Zalosno je sto njemu daju podrsku na najvisim evropskim i svjetskim instancama, ali ovo treba prijaviti bas tim institucijama!!! Traziti da klovna skinu i posalju ozbiljnog covjeka, ako neko vec mora biti tu. Ovo ce mnogi iskoristiti protiv njega, kao dokaz lose namjere. Ovo ce se cuti, sigurno. Evo, zivi bili pa vidjeli. On se vucara po blatu po stadionima, a ne radi svoj posao, koliko je meni poznato, posao mu je da trazi KOMPROMIS u BiH. Na taj nacin ga nece naci. Onda nemojte kasnije kriviti druge, samo da se zna kakav je ko.
A sto se tice te zastave...ja je nikad necu nositi, kao vjerujem ni vecina BiH gradjana, nekakav je kompromis, i to je upitno. Ali nije sporno da je vi nosite. Vas problem. To sto na toj utakmici nema ni jednog Srbina ili Hrvata, to je druga stvar. Onda neka Incko bude visoki predstavnik ili selektor tamo kod vas, Zenica, Sarajevo, Tuzla...zadrzite ga zauvijek. Ta zastava je nametnuta i kao takva nije omiljena nigdje, to je sigurno. Dok Incko treba da obavlja ozbiljne poslove, on se zakitio salovima pa radi posao selektora!!! Jao, tragikomicno!!! Ufurao se covjek, mozda se i on kandiduje na sljedecim izborima!!! Taman vam fali jedan takav!!! Mislim da je ovo sto on radi cirkusijanija kojom bi trebali u Evropi da se pozabave. On se ponasa kao klovn. I izaziva tenzije u BiH.
Prvo, Inckov posao nije da nosa zastave po utakmicama, niti da daje izjave za stampu sa nekakvim salovima. Njegov posao, koliko ja shvatam, je mnogo ozbiljniji. Na stranu to saucesce koje je MORAO izjaviti, jer mu je to posao, ako misli dobro sebi i toj zemlji, a i Srbima uopste. To je dio kulturnog ponasanja i kurtoazije. Obice mu se o glavu, sad ima neprijatelja u svakom pojedincu. Nije njegovo da otvoreno pokazuje na ciju stranu se stavlja, to je isto izazivanje tenzija, ili sam ja blesava(???). U zemlji u kojoj ja zivim, mislim da bi tako nesto bilo nemoguce, i mislim da Incko mora biti prijavljen svojim sefovima zbog toga. Kako ocekivati da neko tu gradi suzivot, ako sam visoki predstavnik zakuvava? Ludog covjeka!!! Je li to njegov licni prkos Dodiku ili cjelokupnom srpskom narodu? Glupo i preglupo!!! Jel on to misli tako nesto da napravi u BiH??? Aman, zaman...Tesko...
miki 20.11.2009. u 16:51 Srecan sam da je Portugal pobijedio ! Tuzna je drzava u kojoj vise od pola stanovnistva ne navija za \"svoju reprezentaciju\" Takva drzava nece jos dugo! Naprijed Srbija!!! Referendum Milorade!! @miki E malo si se zaj ebao da pola stanovništva ne navija za svoju domovinu, DOBRA VEĆINA navija,samo da znaš .
Eno zastave u sred Banjaluke na dosta mijesta,drago mi je zbog takvih,što je moraju gledat,eno je ispred laktašenkovih dvora.