Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IIde na dodatne konsultacije koga sledeceg smijeniti.
@psihoza boli boli istina ne??? pisem ti ovdje o: o krvolocnim genocidasima ubicama,siledzijama,logorasima i lopovima??? vi ste srbi ponosni na ubice djece,zena,staraca,civila,ne vinih.Masivne grobnice svjedoce o vasoj casti,ponosu i nromali. Jende ubice i koljaci,lopovi.Od kad postoji srbija jadnice od kad??? idi peri mozgice onima sto ne znaju,ima nas puno koji znamo sta ste vi srbi i sta radite Bosni i Hercegovini,Sandzaku,Hrvatsk oj,Crnoj Gori,Makedoniji,Kosovu,Bugar skoj,Rumuniji,Madjarskoj! USTAv USTAv i USTAV Bosne i Hercegovine,ukinut genocidnu tvorevinu republiku smrdsku,,jedan Predsjednik, jedna Policija,Jedan Parlament,Jedna DZAVA! Podrska Inzku i Gregorijanu! Pokazite da ste na strani PRAVDE i ISTINE! BOSNA4EVER!
Ovaj Pipo je teski bolesnik. Idi lijeci se manijace, ko ti dade internet i tastaturu. Sa koje psihijatrije pises ?
Ne popustaj Inzko,evo i ceska braca idu u pomoc dodbiku i genocidnoj tvorevini republiki smrdskoj! Ukinut sto prije genocidneu tvorevinu RS i USTAV i SAMO USTAV BOSNE i HERCEGOVINE! BOSNA4EVER!
I sta ce da bude i opet nista