Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@serb ima bosne i bosna ce biti samo nece biti mene tebe itd. zivot je prolazan NE ZABORAVI niko nije zivio 1000 godina pa neces ni ti
Serb 13.02.2010. u 22:40 Šta je tu čudno što ima Srba koji vole vaše bosanske pjesme ? Pa i vi volite naše srpske. Seka redovno puni koncerte u Sarajevu. Pjesme nemaju granice kao i umjetnost uopšte Bravo majstore,Seka je znači tipičan primjer srpske muzike.
treba vas sve istjerati iz BIH ,zatvoriti granice da niko nemoze nini izaci niti doci u BIH,dati nam oruzje da mi to sami rijesimo pa ko ga je...jednom i na citav zivot.druge nema .a brljaviti i slusati genocidase i ono magare dodika je dosadilo .samo dzabe pare uzimate
patriot pogledaj samo bl.imenik , ii broj hanumica koje su u braku sa s.r.b.i m,a .....sta li je u pitanju?
zasto nacije i religije jedino proizvode mrznju i smrt zbog toga ljudi postadose jedan drugom vuk kako se toga rijesiti
a je ova ruzna ko da joj je mama razija mujanovic
bosnjaka muslimana je bilo i prije Jugoslavije i bice nas jos vise aBd....... Nije. Bio je bijedan pokusaj stvaranja bosnjacke nacije od strane austrougarskog okupatora koji su, medutim, Muslimani odbacili izjasnjavajuci se uglavnom kao Hrvati.
u prevodu ova krava kaze volim da posam incikov quraz i da mu dudlam jaja nasa ljubav je velika dok on u kadi prdi i pravi mjehurice ja ih ljubim a njegovo omiljeno je dok mu posam qurazz on mi navlaci kozicu preko glave zaista skladan odnos
Ja sam od rodzenja musliman.. E moj patriote, kako te je to hodza u seoskoj medresi ucio pisati da ne znas razlikovati đ i dž?
@patriot......cobane ti si malo pretjero sa rakijom i lukom......hajde ti fino lezi jer nemas pojma sta vise beljezgas tu sumnjak !!!!!
genocid pa to je vec izandjala floskula, heljppppa BaznjaK
Vi kod hanuma nemate sansi......ali se vase zato i dalje ........sa nama.........znam da to boli ali sta ces !!!!!
mujo ko je si ti karao ,ako si u bl,gledaj samo koliko vasih je za srbe pogledaj na sta vi licite .sta bese jaric ozenio,najlepsu manekenku sveta,i najplaceniju jizmislio ili je istina ko ima najvise skolovanih,visoko skolovanih ko je najbogatiji dovoljno je da pitas neke vase bogatase ko im je gazda
Najljepsi....najbolji.....nebeski......samo vas opet svi mrze i zovu genocidnim narodom.....kako to u pm !!!! Cuj mi postali od vas.......kosovsko udbaska propaganda.........i vi ste se radzali lijepi dok smo vam te vase krave .....turbo smece danas karali......ali otkako smo prestali sve ste ruzniji i gluplji.....nazalost !!!!!
Šta je tu čudno što ima Srba koji vole vaše bosanske pjesme ? Pa i vi volite naše srpske. Seka redovno puni koncerte u Sarajevu. Pjesme nemaju granice kao i umjetnost uopšte.