Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tipican primjer zrelosti BiH politicara ... smijeni ako ti se nesvidja. A po cemu bi se ti Mirnese, Silajdjicu, Tihicu trebao nekome biti uzor??? Sta ste to vi ucinili???
JA SAM BOOOSANAC DRZAVA MI SE ZOVE BOSANA I HERCEGOV NINA....
vidi ga sto se kezi, ko pizda na nove gacice !!!!
YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE YEBI DODO GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE, GLUPE BALIYE
Evo zore evo dana evo brace Muslimana. DO DRINE.
Tako je ,Care,Valentina InZka,pod hitno treba Dodikom zameniti,kako bih-a,trebala shto pre da zazivi i krene napred!!!Veliki i srdachni pozdrav za\"REPUBLIKU SRPSKU\"
srpikinje vole osunacene cune
Drugačiji je izgled moderne države..... Puno drugačiji.....
Dodik je vladar već dugi niz godina, opstrukcije su stalni plan za budućnost, nema himne, nema zakona o praznicima, nema razvoja, samo pljačka..... Mirnes poziva, ali niko ga ne čuje.... Onaj koji bi trebao da pozove, čiji je glas glasan, taj šuti..... Traje već dugo, i trajat će još dugo - dugo..... Glupi su to ljudi, zajebavaju se sa jako ozbiljnim stvarima...... Podmitljivi, niti jedan od njih nije materijal da bi mu iko dao da upravlja državom..... Ali eto imaju priliku da izvrše redaljku na Bosni...... @Germania - ovce ili prasići pitanje je sad ?
SAMO UZ PUT DA NAPOMENEM DA GENOCIDASI ZIVE U DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI NEZAVISNOJ I SUVERENOJ!!! A DA OPANCARI OSTAJU OPANCARI DA SU SRBI SLOVENI DOSLI IZ RUSIJE A BOSNJACI BOSNJANI!ODUVIJEK NA ZEMLJI SVOJIH PRADJEDOVA!!!!BOSNI I HERCEGOVINI!!!
Braćo Srbi budite uz mene i bez brige, ja sam razgovarao sa Rusima i Srbima ! Majke njihove djece jedva cekekaju da se MI odcjepimo da bih JA izbjegao zatvor, dakle one nebih oklevale da nam pošalju nekih 200.000 hiljada momaka , od koji će se pola vratiti sakati a ostali biti ukopati po bosanskim planinama !!! Sig heill !!!
@BIH4EVER! SVAKA CAST!!!!
BABI SE SNILO STO JE BABI MILO. To vam je bila i ostala neispunjena zelja jos vajkada. Volim sto sam srbin pa makar na bozic slamu jeo.
Sve Bosanske organizacije sirom svjeta moraju da pocnu kampanju protiv Dodika. Mi smo dosta njemu dali vremena da se popravi ali on je cisti fasista koji huska na rat i mi to moramo da sprecimo na vrijeme. Moramo krenuti kampanju da se Dodik izbaci iz politika, da se ukinu entiteti, i da se formira normalna Europska zemlja koja ima Evropski ustav. Moze biti regionalizacije ali nikada nesmiju biti prihvaceni entiteti napravljeni kroz genocid i bazirani na enticitet ili religiju. Takvih kao Dodik je mongih bilo Bosna je oduvjek i zauvjek nasa jedina domovina i mi ce mo nju stiti. BIH ZAUVJEK !!!
SVAKA CAST MIRNESE!!! DODIK JE FASISTA I RADI KO I SPIRIC NA RUSENJU I UNISTAVANJU ALI I NA PLJACKI NAFTE ( REZERVE NAFTE U BIH-I ZA 500 000 000 000 DOLARA) I SVI OTALI RESURSI , DRZAVNA IMOVINA, TERITORIJA I DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA!!! HOCE DA OPLJACKAJU? KOLONIZIRAJU POLA BOSNE I HERCEGOVINE U KORIST VELIKE KRALJEVINE SRBIJE!!!