Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idem pusiti sa Srbom BiH4EVER!
Ma džaba pričaš. Otećmo vam mi i tu imovinu. Naši vaši izdajnici će to potpiati za Bošnjake i ode BH imovina u srpske ruke. Što nismo mogli ratom otimamo u miru, legalizujemo genocid itd. Radi se punom parom. A vi još jadne žrtve...
Ako drzavan imovina bude djeljena po entitetima to bi bilo KRAJ drzave BiH-e!DRZAVNA imovia je drzavna imovina drzave BiH6e i TACKA!Ako to neko propozira i trazi ONDA gradjani na ulice i MASIVNO ispred OHR-a i predstavnistva EU-e!NECE nam sad i ovo sto je ostalo od drzavne imovine ukrast jucerasnje horde ubica i nacisti srbi???kad ce nasa drzave trazit svoju drzavnu imovinu koju posjeduje u nacistickoj srbiji,crnoj gori i Hrvatskoj??? A i tuzit nacisticku srbiju za unistavanje drzavne imovine,kulturcid i destrukcije svih infrastruktura nase drzave BiH-e?TRAZIT odstetu,naorde nemoj da te opet politicari prevare OTVORI oci i pazi sta ti se pRIPREMA! BiH4EVER!
Mi srbi pu-šomo a vi turci gledajte!
Mene je ćale k.a.r.a.o u pakaš kad sam bio mali pa sam postao i ostao retardiran
Je.bote šta vam radimo. Hvala bogu imamo naše ljude Sulju, Harija i malog od lopte, za koje vi glasate. Pa možemo raditi šta hoćemo. Takvi smo mi Srbi, ko hoće da živi sa nama naguž.en je u svakom slučaju. Šiptare je za sad spasila Amerika ali vi ste donji. Ipak smo mi Srbi, nebeski narod koji je uništio tursko carstvo, astrougarsku, nacističku njemačku itd. Zna cijeli svijet ko su Srbi zato mole boga da uđemo u EU i NATO a mi hoćemo-nećemo zaboli nas neka stvar. Baš smo odlični.
Tako brate. Daj nam da p-u-š-imo. Ovi islamisti nam ne daju!
Popis imovine: Federacija: stranke - SDA, HDZ, SBIH, SDP, HDZ1990, porodice - Izetbegovic, Silajdzic, Covic, Lagumdzija, RS: Milorad Dodik - sve
ma srbo dobit cete vi sve a onda nek vam je bog na pomoci kad mi dodjemo za naplatu duga
Tako brate. Daj nam da još legalno ukrademo tu imovinu od pokojne BiH pa da se razilazimo. Sredi to tamo sa islamistima i reci gdje da potpišemo.