Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ALLAH RAHMET IM DUSA...
@fdfsddf @gasgtag SRAM VAS BILO, JE LI TO SVA LJUDSKOST KOJU MOZETE KOMENTARISATI OVOM JADU KOJI VIDITE NA SLIKAMA? Neka im je rahmet veliki!
jel taj Nedim genocidas? nesto mi ime malo suveli
ludi muslima(jmu)ni
zasto niste zabranili komentare na ovom clanku, sramite se sarajevo x!!!!
brico mu je uspio umaci u naselju. covjek je u soku, a otac ovog , inace psihicki labilnog tipa, policiji je rekao da njegov sin uopste nije problematican tip, na sto su ovi samo otisli. ovim putem bih bar upozorio roditelje da ne pustaju djecu smu vani dok se nesto ne rijesi, jer danas sam ga kao i svaki dan vidio kako luta ulicama ovog naselja bey ikakvog cilja i smisla... jos bih prenio rijeci jednog komsije, kako je izo pored djecijeg igralista rekao da su to sve djavoli i da ih treba poklati...
Strašno , al može i bit će i strašnije. Neka im dragi Allah podari lijepi Dženet, a nama koji možemo biti potencijalne žrtve ove propale i pokradene države šta da. Pa gdje su sada parlamentarci koji su izglasali ovakve zakone, gdje su sudije, tužitelji, advokati koji brane ubice i krvoloke. I moja porodica je žrtva monstruma. Ubuce Sanjina Teparića. Majka se ubila, otac alkoholičar, djeca ogrezla u kriminalu, sada ubice, i brani ih advokat Kapo, dokazuje da su to fini momci, a da je moje dijete krivo što je ovaj divljak umjesto riječi za komunikaciju koristio pesnicu i nogu. Nema ustanove i novaca za kriminalce , ludake, ubice, sileđije, Al je tona Visokoškolskih ustabova kaje ini koji su normalnji moraju debelo da plačaju da bi se obrazovali. Pogan vakat, ko je slijedeći?
navedeni je, naime, prije sedam dana napao metalnom sipkom na radnju lokalnog brice, polupavsi mu stakla na radnji jer se covjek zakljucao kad ga je vidio sa komadom armature...
naseljem osjek kod ilidze hoda slican tip po nadimku izo, ali nadlezne na ilidzi i pored nasih upozorenja nije briga...
OVO JE STRASNO !!!!!!
Jel se i pocinitelj isto nalazai u sanduku????
Neka im dragi Allah podari lijepi džennet