Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko takvih samo ima??zivim u phoenix arizona koji je leglo srpskih genocidasa koji su dosli ovdje kazem na prevaru.kad kazem prevaru mislim na to da su lagali amerima da nisu bili pripadnici genocidaske vojske tokom rata.kazna za davanje laznih podataka za dobijanje zelenog kartona je 1-10 godiina i poslije odzuzenja kazne automatska deportacija .
Šta je ovdje novo ,pa kod na su skoro svi u policiji ,sudovima itd korumpirani i kriminalci tzv.legalni kriminalci
Granična policija ima još Miloša, i djece od raznih zločinaca .
Da nije slučajno srbin?
Čudno mi čudo.PA u olompijskom komitettu bio Zdravko Rađenović koga Banjalučki Bošnjaci i Hrvati pamte po zlu,koliko ih je mlatio.A o policiji da i ne pričam.Zaqr samo jedan?
Novinari i urednici Klixa, znate li vi osnove vaše profesije i pisanja. Zar očekujete da čitaoci trebaju poznavati sve članove svakog zakona da bi mogli razumjeti vaše vijesti?!?!?! \'\'... iz člana 105. stav 1. tačka 9. Zakona o policijskim službenicima BiH i člana 5. stav 1. tačka 9. Pravilnika o disciplinskoj odgovornosti policijskih službenika BiH...\'\' Zar ovako novinar piše????
sve sto je napisao bosnjo je tacno,80% srba u phoenix su dosli prevarom to jest lagali su da su izbjeglice,da nisu bili pripadnici genocidne vojske a ima i onih koji su lagali da su iz mjesanih brakova.posto ima dosta imena koje koriste i srbi i hrvati mnogi su lagali da su iz mjesanih brakova.ja bi ih sve strpo na jedan teretni brod i poslo nazad u njihovu genocidnu propalu tvorevinu!!
U Arizoni ima vise dzamija nego u Genocidnoj Tvorevini. Cisto sumnjam da ovi genocidotvorevinci znaju engleski al evo malo o tome: Arizona is home to over 120,000 Muslims who live in major cities around the State. The majority of Muslims live in Metro Phoenix area. Many Muslim families are native to Arizona and many others are either moved from different states or immigrated from other count ires. Arizona Muslims are well educated were many hold graduate and post graduate degrees. They have higher per capita income than average Americans. They value education and put their kids in high scoring schools. There are over 17 local Mosques were Muslims gather to worship and hold may social activities. There are 3 full time schools in the State, 2 in Metro Phoenix and one in Tucson. Arizona Muslims have some local organizations that serve them in areas like social, civil rights and political activism. Many Muslim organizations participate in volunteerism and community charity work.
Na, smrdopaganine, uzivaj: http://www.salamtvaz.com/page4.html
Smrdine, TI nekom o nepismenosti? HAHAHAHAHAHAHAHAHA Pogledaj svoje škrabotine, genocidna budalo.
Ti si definitivno od majmuna postao, i to nekog žešče nepismenog mandrila.
Prema podacima kojima raspolaze Tribunal u Hagu 38% sastava SIPA-e čine poznati ratni zločinci sa debelim dosijeima iz Višegrada, Bijeljine, Foče....i Srebrenice. Eto ko nas čuva.
..Naravno da smije reci i u Arizoni i u bilo kojoj drugoj saveznoj drzavi.A za ovo lazno predstavljanje...mnogi pr-avoslavaci iz Hrvatske krajine su prijavljeni u Americi ...kao Bosanci.
isto ti tako kažu i srbi za vas ima jedna pjesma koja kaže: ovako je djeda meni govoro slušaj sine ovu istinu nemoj nikad vjerovat turčinu ti sa jednim i pij i jedi a drugog okovaj pa na njeg sjedi što ti misli ovaj ispod tebe to i onaj što sa tobom jede živ ti meni bio :))
Mirko Domancic ...isti je..!Znas li ti Dumancicu -y.e.b.e.m- li ti carinsku gredu yoj kako cesh se pushiti.
j... vam sve napišite mu ime i prezime da vidimo koje je to đubre
Dovoljan mi je bio naslov. Kakav je to molim vas zlocin protiv covjecanstva?