Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvjek zaduživanje,kredit...sve to treba veatit
Bosanci se raspravljaju sa polu ciganima polu rusima, zvanim VLASI, o budzetu. sa vlasima se samo preko nisana raspravlja a ponekad i bagerima.
dodo dozvolio čOVIĆU DA PRIZNA VLADU FEDERACIE A HDZ U OPOZICIJI ČUJ DOZVOLA GENOCIDNI
U parlamentu se uvijek raspravlja,a nikakva pametna odluka ne donosi!!!!!!!!
nosite se !
se kajem što sam dao glas teniserima!
ODLAZITE MAFIJASI IZ SVETINJE ZVANI BORDO NEPRIJATELJI I MAFIJASKA UPRAVO, UNISTISTE SVE STO JE SVETO, CAK NI LEGENDA KAKVA JE SKORO NECE DA IGRA ZA NAS. STA DA RADIMO BRACO PO BOJI, JA VISE NI SAM NISAM PAMETAN, KAKO DA OTJERAMO MAFIJU IZ KLUBA, STA VISE DA CEKAMO, SUDBINU KOSARKASA I RUKOMETASA BOSNE??? JA NE A VI KAKO HOCETE, SADA SE DOKAZUJE PRIPADNOST KLUBU, OKUPIMO SE BRACO SUTRA NA MIRNIM DEMONSTRACIJAMA ISPRED KLUPSKIH PROSTORIJA, SKUP JE ZAKAZAN ZA 11:55h KAO SIMBOLIKA DA JE ZAISTA PET DO DVANAEST I DA DUBLJE NE MOZEMO POTONITI...