Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
udjem u ove komentare i samo se zorom nasekiram svi ama bas svi imaju neku svoju teoriju o nekome o necemu kako bi trebalo i sta bi trebalo pa ustani se izadji vani pa se izbori za nesto srusi tu jebenu vlast kad ti toliko smeta sve p.ederi i pic.ke
...uh pa treba ladit jaja u moru i uzivat u vilama na Jadranu nahkon teskog rada u Bosni ......... @BHpoliticari :)))))))))))))
Sta ce nam imovina dok je kredita a potom mozemo i od korjenja zivjeti.
''Zanimljiv je podatak da je BiH vratila svu imovinu koju su potraživale bivše republike, dok svoju imovinu potražuje putem sudova i bilateralnih sporazuma. '' Šta više reći...
Bosna i Hercegovina će imovinu iz susjednih zemalja vratiti odmah ali odmah nakon dogovora kako da se pravedeno ,,rastali ta imovina,, Bosanci i Hercegovci čiji je zadatak da vrate tu imovinu neće da rade ništa preko koljena. Sve mora biti precizno raspoređeno, dakle na moje ime ,,ovo,, na tvoje ime ,,ono,, na njegovo ime .........i tak redom a narodu, pa narodu kao i obično ostaje da bleji i gladuje.
Ne godi BiH da usvoji zakon o rest.onda ne samo drugim državama treba vraćati nego i vjerskim zajednicama ...Auuuu koliko ima tu zemljišta,gdje opština recimo dajem lični prmjer Tuzla je prodala ili dala pod zakup nekome drugome a nije ni od opštine :)) Nego se po sudu ganja!Samo zato štoo lijepa naša malo ima svojih objekata osim što izazovu bankrot zabrane podizanje kredita u dr.firmama i kupe firmu za 1 km.to je druga prica...Sve u svemu ništa novo,tuga
Tito pravio 45 godina a ovi ni nakon 20 godina nisu ustanje se rastalit.
a gdje je ona vracena, znamo li o tome ista, jer znamo ovo sto jos nije vraceno.
Nema više tu vrijednost ili je bila daleko veća. Mnoge srbijanske i hrvatske firme koje su imale svoje nekretnine u BiH su našim ljudima ih prodali za simbolične pare uzimajući naravno deblje koverte. Naivno je vjerovati da se na isti način ne rasprodaje i naša imovina tamo njihovim tajkunima.
Je,vratiti će vam, Hrvatska je dužna i švic. banci pa ne vraća, a tek da će vratiti BIH...
Bolje pišite šta je sa imovinom koja je vraćena. Prisvojena, jeftino. rasprodana itd. Vratili je ili ne vratili država nema ništa od toga.
Vratice se walter jeb... vam mater. Vratice se walter jeb... vam mater.
e to je već realna imovina koja se može i treba vratiti, za to ima osnova zato je i ne vraćaju nego nam bacaju šuplju i zamazuju oči sutorinom :S
Kako li Dodo i Čović objašnjavaju svojim biračima da oni ginu za svoje matice, a da ih matice ne yebu nikako?
Pa da mogu Bakir i ostala klika uzeti nešto od toga to bi bilo davno vraćeno.
Jbg. kad ovi naši tu imovinu traže po Uredima za izgubljene stvari ...??? I zamo im normalno odgovore - n e m a . . . A možda i čekaju da netko dođe i kaže - E V O vam ga . . .
Andriću i još k tomu drinski, a kad bi ti nama probao objasnit zašto jesi, ili kako se postaje takva K O NJ I N A ... ? ? ?
Pa konju, normalno, na Topčideru ih i tražimo, tamo ih Slobo manijak sklonio . . .