Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Visegrad je grad gdje je pola njegovih stanovnika ucestvovalo, pasivno posmatralo ili culo spaljivanje vise od 100 djece, staraca i zena tokom 1992 godine. Proklet' bio svaki Bosnjak koji to zaboravi i oprosti!
Samo da pozdravim potomke brkatih Turaka koje su štancali dugih 500 godina. Džaba vam ovi plaćeni šupljaci,džaba klonovi i trolovi po forumima, vi ste jad i bijeda,uskoro će te u EU a onda će te nakon 500 godina dugog klečanja pred Turcima da klečite narednih 500 godina pred Švabama-Čestitam. I molim vas počnite koristiti sapun,i dajte jedan kusturici :)
Pitajući Srbina iz Visegrada kako komentarise paljenje preko 100 zena i djece u kuci na Bikavcu 92 godine, njegov odgovor je bio kako je i Murat Sabanovic šamarao Srbe pred rat. Garantujem da preko 90 posto Srba u BiH podržava ovaj brutalni čin!!!
Nije istina...evo ja prvi ne podrzavam. Ne mozes na osnovu postupka nekolicine maloumnika osudjivati cijeli narod. Zivio sam u tom Visegradu dok su ratne rane bile jos svjezije pa su se ljudi i tada gnusali tih stvari i osudjivali ih. A ni ti nisi puno drugaciji od tih koje osudjujes ako smatras da su svi isti.Nije li i to onda neka vrsta fasizma?
@Aristotel26 Jednostavno LAŽEŠ, čuj osuđivali "stvari"-valjda je spaljivanje žena i djece GENOCID a ne stvar,ili je i jasenovac "stvar" ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kultura i Višegrad ...? ? ? Nekako mi to dvoje nikako ne idu u istu rečenicu, posebno poslije rata ...!!! Ćuprija je druga kategorija ...
@halal passat u kamengradu je veci nivo kulture nego u ferhadiji. Daleko veci
@liberalism HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH I još jednom: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Gorazde, a Grozdjazde...
Goražde radi jarane moj,a višegrad umire kao feudalni posjed neopranog udbaškog sina kusturice
Ne mogu da vjerujem kakvih pacijenata ima ovdje, pune ruke posla za psihijatriju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo samo braća smrdi mogu izvest` čuj višegrad šampion "kulturnog turizma mediterana" HAHAHAHAHAHA. Ovu "nagradu" platio onaj neoprani kusturica nakon što je skont`o da više nikada neće snimati filmove.