Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da Dodik priča o fašistima na otvaranju spomenika Principu, a ovdje ga ni čuti ni vidjeti.
Milane Lukicu ruke ti se pozlatile. Steta sto nisi bio sa OSVETNICIMA i 11.07 i sto to malo masovnije nije bilo steeeeta. :)))
Doživotno mu se pozlaćuju u ćuzi. Junak pravi. Zaguslaj mu jednu junačku :)
ma zatvor :)))) to su Evropski zatvoti kao Hoteli u BejHa a ima i ona istina "on iz zatvora ikad , teroristi iz groba nikad " :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
GENOCID i AGRESIJA http://s14.postimg.org/6epfxmxdt/klix.jpg
Višegrad – Drugi svetski rat obeležili su stravični zločini, za koje se smatralo da su uglavnom obelodanjeni i istraženi. No, bilo je zločina koji su se iz različitih razloga, uključujući i „očuvanje bratstva i jedinstva”, minimizirani i naprosto skrivani od šire javnosti. Drastičan slučaj „zaborava i skrivanja” su masovni zločini nad 6.000 nedužnih srpskih civila, pre svega žena i dece, koje su pre 66 godina počinile ustaše, u čijim redovima je bio znatan broj muslimana, s proleća 1942. godine u kanjonu reke Drine, u selima Miloševići i Stari Brod, području koje administrativno pripada opštini Rogatica, a mnogo je bliže Višegradu. Malobrojni Srbi koji su preživeli ovaj ratni pakao, nakon Drugog svetskog rata, očekivali su da će ih nadležne vlasti pozvati da svedoče, da se poznati zločinci privedu pravdi i osude. Umesto toga zavladao je muk. A preživeli su pamtili i prepričavali, mnogi i zapisivali. Jedan od smelijih, književnik Momir Krsmanović je sedamdesetih godina prošlog veka napisao roman „Teče krvava Drina”, nakon čega je šikaniran, zabranjivan, osporavan i napadan.
Oko za oko, zub za zub! Džukelo jedna poturčena!
Mrš džukelo jedna, krmak ti mater jebao na bajram ujutru! Da stupnem nogom pobjegao ko pizda! A ovako preko klixa si junačina... Smradu jedan ljigavi smrdljivi poturčeni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakve veze ima današnji datum sa ovom pričom, osim što sutra Srbi obilježavaju Vidovdan?? Samo neke provokacije, dokle više? I onda se bunite što citiram "Srbi okreću glavu". Vi obilježavate stradanja, ne da bi odali počast žrtvama, već da bi isprovocirali Srbe. DOkaz za to su table na kojim piše "srpski zločinci", datumi obilježavanja i sl. A sve vrijeme pričate o jedinstvenoj BiH, koliko glup moraš biti da to dvoje paralelno radiš?!
To se NIJE desilo na današnji dan (ako se uopšte i desilo), vaši podaci kažu da je to bilo 12.07. Drugo, Zašto ni na jednoj tabli iz WWII ne piše "njemački zločinci"??? Šta misliš?
Pardon 12.06.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nikad oprostiti nikad zaboraviti !