Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i onda problem kad zena ostane trudna, a zaposlena... ebes ti i ovo.
i onako prebrzo raste broj stanovnistva svijeta. Ako se ne potrude u Aziji i Africi da malo vise paze na anticoncepciju do kraja stoljeca ce ova zemaljska kugla biti prepuna, vecina naroda nece imati ciste vode za piti (pogotovo sub Sahare i u Indiji), a da ne govorimo dalje. Vatican bi mogao pomoci kroz odobrenje antikoncepcije ali nazalost izgleda da zele propast i vece siromastvo vec siromasnom narodu.
kao svi zele da im u rod.listu pise sarajevo !??? a sto nebi zeljeli da pise bern,madrid,berlin itd. volim bosnu ali sarajevo je qurchina od grada ..chast tim nekim religijskim ustanovama
I šta ćemo sad, šta radimo po tom pitanju? Šta naša država radi da podstiće mlade parove na brak, a kamo li na rađanje djece? Krenimo od naknade za trudnice, kako za one zaposlene tako i za one nezaposlene... itd. da ne nabrajam!!! Poslodavci koji trudnicama daju otkaz čim saznaju da je zaposlenica trudna... ma povrača mi se na našu vlast!!!
Sandže će postat većina...
nije u sarajevskom pozitivan vec svi zele da im u rodnom listu pise Sarajevo
nek su konacno zene dobile pravo da se pitaju i u ovoj balkanskoj vukoyebini
DOBRA VIJEST ZA NAS HRISCANE
znaci :D ljudi ebite se