Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina komentara su plaćeni stranački botovi koji sa svojim lažnim korisničkim računima nastoje u što većem broju da ponize narod i time obezvrijede ovaj protest ne bil' sačuvali svoj minimalac koji dobivaju tipkanjem blentavih komentara. Debilčići. Klix bi trebao da povede računa o prozivkama na narod ma koji da je.
pa i novinari su plaćeni za svoj posao, kakve to veze ima? imaš svoju pamet razluči sam koga i šta ćeš slušat
Ustani narode. Izadji na izbore.
Nevjerovatno da raja u komentarima ne podrzava proteste,ma nema ovdje lijeka,ovo je kraj,blago onom ko je otisao ili se sprema da ode.
To su stranački placeni komentari, s ciljem demoralisanja. Hoce da te uvjere da si budala sto protestujes i da ti je dobro sto imas 500KM mjesecno
šta znaš radit da vrijedi više od 500 moj Berso?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuzlaci su uvijek među prvima izlazili na ulice da se bore za svoja prava. Stotine rudara iz Tuzle je 1991. otišlo u Sarajevo da se usprotivi lošim nacionalističkim politikama koje pozivaju na rat. Godinama su Tuzlaci, radnici bivših velikih fabrika HAK, Dita, Guming, Aida, TTU, spavali na ulicama tražeći svoja prava. 2014. godine nakon protesta političari su, kako to lopovima i priliči, kroz Tuzlu prolazili krijući se. I opet će Tuzla ustati i boriti se kada god to bude potrebno.
Ja , i .....
BRAVO TUZLA - Po ko zna koji put !!! - SVAKA ČAST - Treba ovako češće i masovnije pa da konačno lopove naučimo pameti
Ali zato stranački uhljebi uhljebili sebe i svoje 9 to koljeno i bez konkursa. Njima je ovo raj na zemlji
Najjzalosnije je sto od tih hiljadu ljudi najmanje je tuzlaka. Vise je doslo raje sa strane. Nismo ni zasluzili bolje, ali eto oktobar pa idemo da pometemo ove sdo uhljebe.
Više od tisuću??? Bravo.
Jedini zlaz je ukidanje demonkratije. Šta očekuješ životni standard kad na svakom selu imaš skupštinu krvopija od opštine, grada,kantona, federacije, države koji se znaju raspravljat i podheebavat prek mreža. A i oni što dođu na vlast posljednje 2 godine mandata pare troše u predizborne kampanje.
HAhahahahahaha, da vas je 100 000 sa mahanjem i plakanjem nema nista. Zato odoh na sljedeći SDA skup mozda me fadil vidi da me uljebi
Ja bi tebe uhljebio unajvisi nivo, drzavni nivo.. tamo plata 800 maraka burazere..svaki mjesec
50 maraka vise nego u bingu jarane moj 💰
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad će i Banja Luka da se digne na noge
Ne oni su doslovno skandirali i prozvali SDA
Teško da iko u Tuzli da svoj glas za SDA a još manje za Bakira
Da ih pitaš što su došli, ovce ne bi znale. To ti je stado, vidi ovca da ovce trče pa i ona trči.
Nazivaš ih ovcama što su izašli?? Pu majmunče maleno došlo vrijeme da ovca zove ovcu ovcom. Pišeš komentare nazor jer si klasična botina i plaćenik koji se prodao za minimalac. Idiote nad idiotima jel treba sjedit kući i čekati da skapaš od gladi. Čemeru i jade treba te našaketat po zubima zbog svog glupaluka još pri tome s ponosom iznosiš ga javnosti. Maloumniče.
Menustroloze haj suti materet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prepo se Bake eno uteče u trezor. Šetači možete šetati još 1000 godina.
da radite mjesto sto protestvujete imali biste